Loading...

Voorspelling Feyenoord - PSV

3 december 6:15

Voetbal - Eredivisie

Feyenoord Feyenoord
-
PSV PSV

Onze wedtip

PSV winnaar

Unibet 3.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - PSV

De topper dit weekend in de Eredivisie is het duel waarbij leider PSV Eindhoven afzakt richting regerend landskampioen Feyenoord Rotterdam. PSV Eindhoven imponeert dit seizoen en slaagde erin met een 39 op 39 een duizelingwekkend rapport neer te zetten. Bovendien wisten de troepen van Peter Bosz zich afgelopen week te plaatsen voor de volgende ronde in de UEFA Champions League nadat het op bezoek bij Sevilla een 2-0 achterstand wist om te zetten in een 2-3 zege. In de Eredivisie klopt het in zijn laatste 5 duels Fortuna Sittard (3-1), Ajax Amsterdam (5-2), Heracles (0-6), PEC Zwolle (4-0) en FC Twente (0-3).

Feyenoord kon niet zegevieren op het kampioenenbal en moest zijn meerdere erkennen in Atletico Madrid (2-3). Hierdoor zullen de troepen van Arne Slot zich tevreden moeten stellen met een volgende ronde in de UEFA Europa League. In de Eredivisie boekt het 12 op 15 nadat het won tegen Vitesse (4-0), verloor bij Twente (2-1), won bij RKC Waalwijk (1-2), won tegen AZ Alkmaar (1-0) en won bij Excelsior (2-4).

De highlights: Feyenoord - PSV

  • PSV Eindhoven 39 op 39
  • Feyenoord serieuze Europese klap te verwerken
  • PSV 18 op 18 uit
  • Feyenoord won al 4 duels op rij niet meer tegen PSV Eindhoven

Onze voorspelling: Feyenoord - PSV

PSV Eindhoven leeft op een roze wolk en we zijn niet geneigd te zeggen dat Feyenoord op dit moment in staat is om ze eraf te halen nadat het een serieuze klap te verwerken kreeg tegen Atlético Madrid. Bovendien wisten de Rotterdammers al 4 duels op rij niet meer te winnen van PSV. Onze voorspelling Feyenoord Rotterdam-PSV Eindhoven: PSV Eindhoven wint.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.