Loading...

Voorspelling Feyenoord - RKC Waalwijk

9 april 14:00

Voetbal - Eredivisie

Feyenoord Feyenoord
-
RKC Waalwijk RKC Waalwijk

Onze wedtip

RKC Waalwijk +2 Asian Handicap

Unibet 2.02 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - RKC Waalwijk

Fiere leider Feyenoord liep afgelopen week tegen een kleine kater aan door op eigen grond te verliezen van Ajax Amsterdam (1-2) in de halve finale van de KNVB beker. Tijd voor de troepen van Arne Slot om deze teleurstelling door te spoelen en verder de leidersplaats te verdedigen met een overtuigende overwinning tegen RKC Waalwijk. Feyenoord heeft op dit moment een voorsprong op Ajax en PSV van 8 punten met nog 7 speeldagen te gaan. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt het 15 op 15 na zeges tegen Fortuna Sittard (2-4), FC Groningen (1-0), FC Volendam (2-1), Ajax (2-3) en Sparta Rotterdam (1-3). 

Tegen RKC Waalwijk neemt het het op tegen een ploeg die bezig is aan een zeer goed seizoen met een momenteel 8e plek. Het is van 1995 geleden dat RKC nog eens op de 8e plaats eindigde in de Eredivisie. De troepen van Joseph Oosting boeken 9 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Het won tegen Fortuna Sittard (3-1) en Heerenveen (1-4), om nadien te verliezen van PSV (0-1) en NEC Nijmegen (1-3). Afgelopen weekend won het opnieuw, ditmaal van Vitesse Arnhem (1-0). 

 

 

De highlights: Feyenoord - RKC Waalwijk

  • RKC pakte punten in 3 van de 4 laatste uitwedstrijden
  • Waalwijk ging in laatste twee wedstrijden in de Kuip punt gaan pakken
  • Vorige uitwedstrijd werd 1-4 overwinning voor RKC

Onze voorspelling: Feyenoord - RKC Waalwijk

U raadt het al aan de hand van de puntjes die we hierboven aanhalen; wij zien wel graten in een goed resultaat voor de bezoekers. RKC pakte in zijn laatste 4 uitwedstrijden driemaal op zijn minst een punt en verloor bij Ajax. Onze voorspelling Feyenoord Rotterdam-RKC Waalwijk: RKC +2 Asian Handicap.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.