Loading...

Voorspelling Feyenoord - Sjachtar Donetsk

16 maart 13:45

Voetbal - Europa League

Feyenoord Feyenoord
-
Sjachtar Donetsk Sjachtar Donetsk

Onze wedtip

Feyenoord Draw No Bet

Unibet 1.14 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - Sjachtar Donetsk

Leider uit de Eredivisie Feyenoord Rotterdam mag zich opmaken om thuis leider uit de Oekraïense competitie, Shakhtar Donetsk, te ontvangen voor de terugwedstrijd van de 1/8e finale in de UEFA Europa League. De Rotterdammers konden alsnog een punt meepakken uit de heenmatch nadat het in de slotfase nog een meer dan verdiende gelijkmaker kon scoren via Ezequiel. Feyenoord is winnaar van groep F in deze UEFA Europa League waarbij het Midtjylland, Lazio Rome en Sturm Graz achter zich kon laten terwijl Shakhtar Donetsk afvaller is uit de groepsfase van de UEFA Champions League waarin het 3e eindigde in een groep met Real Madrid, RB Leipzig en Celtic. Donetsk moest in de 1/16e finale dus aan de bak en dit tegen het Franse Rennes. In de heenmatch won het met 2-1 terwijl het in Frankrijk verloor met dezelfde score na verlengingen maar zich kon kwalificeren na het winnen van de strafschoppenserie. Feyenoord pakt Europees 6 op 15 terwijl Shakhtar Donetsk ook 6 op 15 haalt, maar wel maar 1 op 9 in uitmatchen.

De highlights: Feyenoord - Sjachtar Donetsk

  • Feyenoord thuis ongeslagen Europees
  • Shakhtar Donetsk slechts 1 zege op 4 uitwedstrijden
  • Feyenoord ook in Eredivisie ongeslagen thuis

Onze voorspelling: Feyenoord - Sjachtar Donetsk

Voor Arne Slot en zijn team is het een seizoen waarin het volop voor de knikkers speelt. Naast de leidersplaats in de Eredivisie mikt het hoog en wil het de halve finale bereiken in deze UEFA Europa League. In de heenmatch verliet het reeds het gevoel dat het de betere was van zijn tegenstander. Feyenoord is thuis zowel Europees als Nationaal ongeslagen. Onze voorspelling Feyenoord-Shakhtar Donetsk: Feyenoord Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.