Loading...

Voorspelling Feyenoord - SK Sturm Graz

15 september 12:45

Voetbal - Europa League

Feyenoord Feyenoord
-
SK Sturm Graz SK Sturm Graz

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Unibet 1.33 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - SK Sturm Graz

Op donderdag 15 september 2022 speelt Feyenoord in de eigen Kuip in speelronde twee van de groepsfase van de Europa League tegen het Oostenrijkse Sturm Graz. Feyenoord werd afgelopen seizoen derde in de Eredivisie en haalde de finale van Conference League waardoor het zich rechtstreeks voor de groepsfase van de Europa League plaatste. De Rotterdammers begonnen de nieuwe Europese campagne echter belabberd. In speelronde een speelde de ploeg uit bij Lazio Roma en werd het volledig zoek gespeeld. Het werd uiteindelijk 4-2 voor de Romeinen. Feyenoord herpakte zich in de Eredivsie echter weer van die smadelijke nederlaag. In de Kuip werd stadgenoot Sparta met 3-0 verslagen, waardoor de ploeg van Arne Slot momenteel tweede in staat in de Eredivisie. 

Sturm Graz is het nieuwe seizoen redelijk tot goed begonnen. De Oostenrijkers staan op het moment op een derde plek in de eigen Bundesliga en begonnen ook in de Europa League goed. De ploeg won in Groep F afgelopen donderdag in eigen huis met 1-0 van het Deense FC Midtjylland. Hierdoor is het samen met Lazio Roma lijstaanvoerder. Sturm Graz kende een goede generale voor het duel in Rotterdam en won in de eigen competitie afgelopen weekend met 0-2 bij Austria Klagenfurt. De ploeg verstevigde hiermee de derde plaats in de Oostenrijkse Bundesliga. De overwinning op Austria Klagenfurt betekende alweer de vijfde wedstrijd op rij waarin de ploeg van trainer Christian Ilzer ongeslagen bleef. 

De highlights: Feyenoord - SK Sturm Graz

  • Sturm Graz bleef de laatste 5 duels op rij ongeslagen (4x winst, 1x gelijk).
  • In 4 van de laatste 5 duels van Feyenoord werden meer dan 2.5 goals gescoord.
  • Sturm Graz wist in zijn laatste 3 duels de nul te houden.
  • Feyenoord bleef in 6 van zijn laatste 7 duels ongeslagen.
  • Sturm Graz is met 5 tegengoals de op een na minst gepasseerde ploeg in de Oostenrijkse Bundesliga.

Onze voorspelling: Feyenoord - SK Sturm Graz

Feyenoord liet het afgelopen donderdag in Rome tegen Lazio heel erg liggen en zal in eigen huis van Sturm Graz moeten winnen wil het niet gelijk achterop raken in de strijd om de bovenste plekken. De ploeg revancheerde zich echter goed tegen Sparta. Sturm Graz is de laatste weken goed bezig en heeft de laatste vijf duels niet meer verloren. Toch denken wij dat Feyenoord favoriet is in een volle op Kuip op een Europese avond. Wij zetten in op een overwinning voor Feyenoord.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.