Loading...

Voorspelling Feyenoord - Slavia Praag

7 april 12:45

Voetbal - Europa Conference League

Feyenoord Feyenoord
-
Slavia Praag Slavia Praag

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Unibet 1.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - Slavia Praag

In de UEFA Conference League mag Feyenoord zich opmaken voor de heenmatch van de kwartfinale tegen het Tsjechische Slavia Praag. Beide ploegen kennen elkaar zeer goed want ze namen het reeds op tegen elkaar in de groepsfase. Daarin werd het in Rotterdam 2-1 en in Praag een 2-2 gelijkspel. In de 1/16e finale moest Feyenoord niet aan de bak omdat het groepswinnaar was in zijn groep E. In de 1/16e finale wist het de Serviërs van Partizan Belgrado uit te schakelen nadat het in Belgrado met 2-5 won en in Rotterdam met 3-1. In de Eredivisie staat Feyenoord momenteel op de 3e plaats en versloeg het afgelopen weekend thuis Willem II met 2-0.

Slavia Praag moest in de 1/16e finale wel aan de bak omdat het tweede eindigde in groep E. In die 1/16e finale kon het Fenerbahçe uitschakelen. In Istanbul ging het met 2-3 gaan winnen en ook in Praag werd er met 3-2 gewonnen. In de 1/8e finale wist het de Oostenrijkse ploeg LASK Linz uit te schakelen nadat het thuis eerst met 4-1 won. In Linz werd het een 4-3 nederlaag. In de eigen competitie boekte Slavia Praag afgelopen weekend een gelijkspel op het veld van Plzen wat een cruciale wedstrijd was in functie van de titel. In de Tsjechische competitie staat Slavia op een 2e plaats op 1 punt van Plzen.

De highlights: Feyenoord - Slavia Praag

  • Feyenoord won elke wedstrijd thuis in Conference League.
  • Slavia Praag verloor 3 van 5 uitwedstrijden in Conference League.
  • Slavia won in Tsjechië al twee uitwedstrijden niet.
  • Elke thuiswedstrijd minstens 3 doelpunten bij Feyenoord.
  • Laatste 4 wedstrijden Slavia minstens 3 doelpunten.

Onze voorspelling: Feyenoord - Slavia Praag

Feyenoord handelde ondertussen al reeds 7 thuiswedstrijden af in deze Conference League en het wist elke wedstrijd tot een goed einde te brengen. Slavia Praag speelde 5 uitwedstrijden tot nu toe en verloor het er hier 3 van, dit tegen Feyenoord (2-1), Maccabi Haifa (1-0) en LASK Linz (4-3). Enkel op Fenerbahçe in de vorige ronde werd er gewonnen (2-3). Ook in de eigen competitie blijft het tijdens uitwedstrijden steken op een 1 op 6.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.