Loading...

Voorspelling Feyenoord - Sparta Rotterdam

11 februari 14:00

Voetbal - Eredivisie

Feyenoord Feyenoord
-
Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam

Onze wedtip

Sparta Rotterdam +2 Asian Handicap

Unibet 2.04 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - Sparta Rotterdam

Op speeldag 21 staat de Rotterdamse Derby tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam op het programma in de Eredivisie. Feyenoord kon zich eenvoudig plaatsen voor de halve finale van de KNVB Beker door afgelopen week AZ Alkmaar opzij te zetten (2-0). Zo boekt Feyenoord 13 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het won bij Vitesse (1-2), klopte PSV Eindhoven in de KNVB Beker (1-0), speelde thuis gelijk tegen FC Twente (0-0) en klopte AZ Alkmaar in de competitie (0-1) en beker. Feyenoord staat 2e op 10 punten van leider PSV Eindhoven. Het mag nergens een steek laten vallen indien het alsnog een waterkans wil bewaren om mee te doen voor de titel.

Met Sparta Rotterdam komt de nummer 9 op bezoek. Bij winst kan het de top 7 induiken. De troepen van Jeroen Rijsdijk boeken 5 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Daarbij speelde het thuis gelijk tegen FC Twente (2-2), won het bij Fortuna Sittard (0-2), verloor het van GO Ahead Eagles (0-2), speelde het gelijk bij RKC Waalwijk (1-1) en verloor het van PEC Zwolle (0-2).

De highlights: Feyenoord - Sparta Rotterdam

  • Feyenoord kon 2 opeenvolgende thuiswedstrijden niet winnen in competitie
  • Feyenoord won maar 1 van laatste 4 thuiswedstrijden in competitie
  • 5 tegendoelpunten in laatste 4 thuiswedstrijden in competitie
  • Heenwedstrijd werd een gelijkspel

Onze voorspelling: Feyenoord - Sparta Rotterdam

In de heenwedstrijd wist Sparta Rotterdam een gelijkspel uit de brand te slepen (2-2). Feyenoord zit in goede doen, maar we merken toch dat het vaak met hordes en stoten is, getuige de laatste twee thuiswedstrijden in de competitie die niet gewonnen konden worden. Het kreeg bovendien 5 doelpunten tegen in zijn laatste 5 thuiswedstrijden. Onze voorspelling Feyenoord-Sparta Rotterdam: Sparta Rotterdam +2 Asian Handicap.

 

1
Unibet
1.19
Feyenoord wint: €50 X 1.19 = 59.5€
Bonus €50
N
Unibet
7
Gelijk €50 X 7 = 350€
Bonus €50
2
Unibet
13
Sparta Rotterdam wint: €50 X 13 = 650€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.