Loading...

Voorspelling Feyenoord - FC Twente

15 mei 8:30

Voetbal - Eredivisie

Feyenoord Feyenoord
-
FC Twente FC Twente

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Toto 1.46 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - FC Twente

Alles en iedereen dat ook maar iets met Feyenoord te maken heeft zit al lang met het hoofd bij de finale van de UEFA Conference League die plaats zal vinden op 25 mei in het Air Albania Stadium in Albanië. Feyenoord neemt het hier op tegen AS Roma. De troepen van Arne Slot wisten zich afgelopen weekend alvast te verzekeren van de 3e plaats en een nieuwe deelname aan de UEFA Conference League nadat het met een gelenheidselftal met 0-1 wist te gaan winnen op het veld van GO Ahead Eagles. Zo pakken de Rotterdammers 13 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. De vorige thuiswedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel thuis tegen PSV Eindhoven en daarvoor won het achtereenvolgens tegen Fortuna Sittard (1-3), FC Utrecht (2-1) en Heracles (1-4).

De Tukkers zullen zich de thuisnederlaag tegen respectievelijk Fortuna Sittard (1-2) twee speeldagen geleden extra beklagen. Mocht het die wedstrijd gewonnen hebben had het nu als het ware een finale af te handelen in de Kuip. De troepen van Ron Jans boekten 10 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Het won zijn vorige wedstrijd met 3-0 thuis tegen FC Groningen. Voor de nederlaag tegen Sittard was er nog het gelijke spel op het veld van Heracles (1-1) en twee zeges tegen Sparta Rotterdam (2-0) en NEC Nijmegen (0-2).

De highlights: Feyenoord - FC Twente

  • Twente verloor vorige twee duels bij top 2.
  • Feyenoord slechts 2 nederlagen thuis dit seizoen.
  • Laatste 5 duels telkens gelijkspel (na reguliere speeltijd).
  • Feyenoord met B-elftal.
  • Heenwedstrijd werd 0-0.

Onze voorspelling: Feyenoord - FC Twente

B-elftal of niet, de Kuip blijft een zeer moeilijke in te nemen vesting dit seizoen waar amper 2 nederlagen vielen te noteren dit seizoen. Twente kon er alvast 7 duels niet meer gaan winnen. De laatste twee verplaatsingen van De Tukkers naar ploegen uit de top 3 eindigden telkens op een nederlaag, dit bij PSV Eindhoven (5-2) en bij Ajax Amsterdam (5-0). 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.