Loading...

Voorspelling Feyenoord - FC Utrecht

24 april 8:30

Voetbal - Eredivisie

Feyenoord Feyenoord
-
FC Utrecht FC Utrecht

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Toto 1.39 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - FC Utrecht

Speeldag 30 staat op het programma in de Eredivisie en 3e in de stand Feyenoord Rotterdam mag zich opmaken om in de Kuip nummer 7 FC Utrecht te ontvangen. Met nog 5 speeldagen te gaan en 7 punten achterstand op nummer 2 PSV en 11 punten op nummer 1 Ajax lijkt er voor Feyenoord enkel nog de strijd om het ticket voor de UEFA Conference League te resten. In dat opzicht laat het maar beter geen punten liggen want eerste achtervolger FC Twente volgt al op 3 punten. Uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden boekte Feyenoord 10 op 15. Daarin speelde het gelijk tegen FC Groningen (1-1), won het op FC Zwolle (1-2), verloor op Ajax (3-2) en won achtereenvolgens van Willem II en Heracles (1-4).

FC Utrecht zit in de hoek waar de klappen vallen. De troepen van Rick Kruys -die sinds maart het stuur overnam van Rene Hake- boekten uit hun laatste 5 wedstrijden slechts 3 op 15. Het ging daarbij gelijk spelen op het veld van GO Ahead Eagles (1-1), verloor achtereenvolgens van PSV (0-1) en FC Groningen (1-3) en speelde gelijk bij RKC Waalwijk (1-1) en thuis tegen Fortuna Sittard (1-1). Rick Kruys debuteerde op het veld van Waalwijk dus heeft nog geen wedstrijd verloren als trainer al zijn de gelijke spelen tegen de respectievelijke bovenvermelde ploegen ook niet iets om over naar huis te schrijven. Vorig weekend handelde Utrecht een oefenwedstrijd af tegen GO Ahead Eagles die dan weer wel gewonnen werd (0-3).

De highlights: Feyenoord - FC Utrecht

  • FC Utrecht won heenwedstrijd met 3-1.
  • Laatste zege Utrecht in de Kuip in 2014.
  • Feyenoord won 6 van laatste 10 confrontaties met Utrecht.
  • Utrecht al 6 speeldagen zonder zege.
  • Nog motivatie bij Utrecht?

Onze voorspelling: Feyenoord - FC Utrecht

FC Utrecht heeft als 7e in de stand enkel nog een deelname aan de Play Offs (inzet: ticket Conference League) te verdedigen. Het kent al 6 speeldagen geen zege en wist al 8 jaar niet meer te winnen in de Kuip. Geen makkelijke opdracht voor Kruys zijn tweede uitmatch als trainer van FC Utrecht.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.