Loading...

Voorspelling FK Tuzla City - AZ

28 juli 14:45

Voetbal - Europa Conference League

FK Tuzla City FK Tuzla City
-
AZ AZ

Onze wedtip

Minder dan 2.5 goals

Unibet 2.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FK Tuzla City - AZ

FK Tuzla City heeft vanwege deze Conference League kwalificatiewedstrijden uitstel gekregen voor de eerste 3 competitieronden. De club uit Bosnië Herzegovina eindigde het vorige seizoen op de tweede plaats van de Premijer Liga met 57 punten uit 33 wedstrijden. FK Tuzla City heeft deze 2 ronde bereikt door in de eerste ronde de twee wedstrijden tegen Tre Penne met 0-2 en 6-0 te winnen. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd er twee keer gelijkgespeeld tegen FC Maritsa Plovdic (0-0) en NK Maribor (1-1) en won het met 1-0 van Sloga Doboj.

AZ kwam in de heenwedstrijd vorige week na 12 minuten op voorsprong door een benutte penalty van Dani de Wit, nadat Jens Odgaard werd neergehaald in het strafschopgebied. De Alkmaarders kregen gedurende de wedstrijd nog een aantal goede kansen maar kwamen niet verder dan 1-0. AZ speelde afgelopen zondag het laatste oefenduel van de voorbereiding tegen Bologna FC en speelde met een zeer jeugdig elftal de Italiaanse club met vlagen van de mat. Vooral de 19-jarige spits Yusuf Barasi en de scorende linksbuiten Myron van Brederode (19) lijken dit seizoen aan de deur te gaan kloppen bij het eerste elftal. AZ won het duel uiteindelijk met 1-0.

De highlights: FK Tuzla City - AZ

  • De heenwedstrijd vorige week eindigde in een 1-0 overwinning voor AZ
  • AZ won afgelopen zondag een oefenwedstrijd tegen Bologna met 1-0
  • FK Tuzla City is ter voorbereiding op dit duel vrijgesteld van competitiewedstrijden
  • AZ mist door blessures: Jesper Karlsson en Yukinari Sugawara
  • In de laatste 4 wedstrijden van AZ werd er 1 keer gescoord

Onze voorspelling: FK Tuzla City - AZ

De twee clubs speelde in de heenwedstrijd van vorige week voor het eerst tegen elkaar. FK Tuzla City heeft in de eerste ronde van deze Conference League kwalificatie zelfvertrouwen getankt tegen Tre Penne door met 0-2 en 6-0 te winnen. AZ was vorige week duidelijk de betere van de twee en liet afgelopen zondag zien dat het over een brede selectie beschikt. Wij denken dat FK Tuzla City het AZ nog wel lastig gaat maken en gaan voor minder dan 2.5 doelpunten.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.