Loading...

Voorspelling Fluminense FC RJ - Corinthians

2 juli 15:30

Voetbal - Brasilero Serie A

Fluminense FC RJ Fluminense FC RJ
-
Corinthians Corinthians

Onze wedtip

Corinthians Double Chance.

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Fluminense FC RJ - Corinthians

Op de 15e speeldag in de Braziliaanse serie A staat de topper op het programma tussen Fluminense - Corinthians. Vorig seizoen eindigde Fluminense op de 6e plaats. Sinds april speelt het onder de vleugels van coach Fernando Diniz. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Fluminense 4 op 15. Het won thuis van Atlético-MG (5-3), de speeldag erna verloor het thuis van Atletico GO (0-2), speelde gelijk op America MG (0-0). Zijn vorige thuiswedstrijd won het van Avai (2-0) en op de vorige speeldag ging het gaan winnen van het veld Botafogo RJ (0-1). Fluminese bekleedt momenteel de 6e plaats in het klassement.

Corinthians speelde afgelopen donderdag 0-0 gelijk op het veld van de Boca Juniors in functie van de copa libertadores waardoor het een goede thuispositie afdwong voor de terugmatch in Brazilië. Corinthians is de nummer 2 van vorig seizoen. De troepen van de Portugees Vitor Pereira boeken uit hun laatste 5 wedstrijden 8 op 15. Het verloor uit bij Culaba (1-0), won thuis van Juventude (2-0), speelde gelijk op het veld van Athletico-PR (1-1), won thuis van Goias (1-0) en speelde op de vorige speeldag gelijk tegen Santon (0-0).

De highlights: Fluminense FC RJ - Corinthians

  • Corinthians handelt zwaar programma af.
  • Fluminese kon al 3 wedstrijden niet winnen van Corinthians.
  • Fluminese pas 14e beste thuisploeg in Brazilië
  • Corinthians op een na minste tegendoelpunten.

Onze voorspelling: Fluminense FC RJ - Corinthians

Vitor Pereira heeft Corinthians sinds februari dit jaar onder zijn hoede en beloofde dat hij op alle fronten voluit wou gaan. De competitie mag niet lijden onder het zware programma. Fluminese staat momenteel 6e maar lijkt thuis maar niet het juiste ritme te pakken om dan een ploeg te ontvangen waarvan al driemaal achter elkaar niet gewonnen is is verre van een geschenk. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.