Loading...

Voorspelling Fortuna Sittard - Ajax

6 augustus 10:30

Voetbal - Eredivisie

Fortuna Sittard Fortuna Sittard
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax -1 Asian Handicap

Bet365 1.5 Bonus
Wedden

De wedtip: Fortuna Sittard - Ajax

In de openingsronde van de Eredivisie staat Fortuna Sittard een zware kluif te wachten waarbij het regerend landskampioen Ajax mag gaan ontvangen. Fortuna Sittard was in het voorgaande seizoen op de valreep de gevarenzone uit te klimmen door haar laatste competitiewedstrijd van NEC Nijmegen te winnen waarmee het de 15e plek behaalde. Ondanks de push aan het einde van seizoen oogde Fortuna over het geheel seizoen erg zwak spel te leveren. Fortuna bezat 1 van de minst scorende aanvallen van de competitie waarbij het ook met name tegen de top van de Eredivisie slecht speelde. Daarnaast kon Fortuna Sittard ook niet op haar verdediging leunen, welke op Cambuur na het meeste aantal tegendoelpunten van de competitie incasseerde.

Nadat het de titelstrijd met PSV wist te winnen werd het sterke Eredivisie seizoen van Ajax beloond met de schaal. In statistisch opzicht bezat Ajax zowel de beste aanval als de beste verdediging van het seizoen. De Amsterdammers kende richting het einde van het seizoen echter enkele defensie gebreken waardoor het zichzelf moeilijk maakte. Ook in de Johan Cruijff Schaal wedstrijd tegen PSV was de verdediging de boosdoener in de 3-5 nederlaag. Op aanvallend vlak blijft Ajax echter volledig dominant met een scorend vermogen dat in 4 oefenduels ieder driemaal scoorde.

De highlights: Fortuna Sittard - Ajax

  • Ajax heeft de laatste 7 ontmoetingen van Fortuna Sittard gewonnen.
  • Fortuna Sittard incasseerde 67 tegendoelpunten in haar 34 competitiewedstrijden.
  • Fortuna Sittard verloor vorig seizoen tweemaal met 5-0 van Ajax.
  • Ajax incasseerde vorig seizoen in totaal 4 tegendoelpunten tegen teams buiten de top 10.
  • Ajax heeft 26 keer gescoord in haar laatste 10 competitiewedstrijden.

Onze voorspelling: Fortuna Sittard - Ajax

Voor Fortuna Sittard zal het lastig worden in haar openingswedstrijd tegen Ajax. Nadat het vorig seizoen net degradatie wist te ontlopen oogt Fortuna nog altijd geen sterke verdediging te hebben waarbij er met name tegen de sterkere aanvallende teams van de Eredivisie grote problemen ontstaan. Aan de andere kant oogt Ajax nog altijd dominant met een aanval welke bijna niet te stoppen is terwijl ook de verdediging in staat moet zijn om de matige aanval van Fortuna te stoppen. Ajax –1 Asian Handicap oogt een goede inzet.
1
Bet365
9.5
Fortuna Sittard wint: €100 X 9.5 = 950€
Bonus €100
N
Bet365
5.75
Gelijk €100 X 5.75 = 575€
Bonus €100
2
Bet365
1.25
Ajax wint: €100 X 1.25 = 125€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.