Loading...

Voorspelling Fortuna Sittard - Ajax

6 augustus 10:30

Voetbal - Eredivisie

Fortuna Sittard Fortuna Sittard
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Meer dan 2.5 goals

ZEbet 1.29 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Fortuna Sittard - Ajax

Fortuna Sittard heeft een zeer matige voorbereiding op het nieuwe seizoen gehad waarin het geen enkele wedstrijd wist te winnen. Het eerste oefenduel tegen Victoria Keulen werd met 2-3 verloren en de wedstrijden tegen VfL Bochum (1-1) en Shakhtar Donetsk (3-3) eindigde in een gelijkspel. Het meespelen van vleugelverdediger Mickaël Tirpan is uitgesloten. De 28-jarige Belg is vanwege wangedrag op de training voor onbekende tijd geschorst en het is onduidelijk of hij überhaupt nog terugkeert. Ook kan de Limburgse club nog niet beschikken over Burak Yilmaz. De 37-jarige Turkse spits voelt zich nog niet fit genoeg om deze wedstrijd te spelen.

AFC Ajax had een betere voorbereiding dan tegenstander Fortuna Sittard maar begon vorige week het nieuwe seizoen in het duel om de Johan Cruijff schaal tegen PSV met een 3-5 nederlaag. De Amsterdamse verdediging zag er een aantal momenten kwetsbaar uit en de 22-jarige keeper Jay Gorter maakte een aantal pijnlijke fouten. Ajax heeft zich afgelopen week  versterkt met Lorenzo Lucca, die gezien wordt als pinchhitter voor het komende seizoen. De spits van 2.01 meter lang wordt gehuurd van Pisa, dat in de Serie B uitkomt, en de Amsterdammers zouden de Italiaans jeugdinternational bij tevredenheid definitief kunnen inlijven voor 10 miljoen euro. 

De highlights: Fortuna Sittard - Ajax

  • Fortuna Sittard won vorige week zaterdag met 6-2 van VVV
  • Ajax verloor vorige week zaterdag met 3-5 van PSV
  • In de eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 3.5 doelpunten per wedstrijd gescoord
  • Fortuna Sittard kan vanwege een trainingsachterstand nog niet beschikken over spits Burak Yilmaz
  • Ajax mist door de schorsingen van Edson Álvarez en Calvin Bassey twee defensieve spelers

Onze voorspelling: Fortuna Sittard - Ajax

De twee clubs speelde in de Eredivisie 45 keer eerder tegen elkaar. Van deze ontmoetingen won Fortuna Sittard 5 keer, Ajax won 35 keer en het eindigde 5 keer in een gelijkspel. De laatste keer dat de teams tegen elkaar speelde was vorig jaar december in de competitie en eindigde in een 5-0 overwinning voor Ajax. Fortuna Sittard trainer Sjors Ultee heeft in zijn 4 ontmoetingen met Ajax nog nooit een punt behaald. Wij gaan voor meer dan 2.5 doelpunten.

1
ZEbet
11.5
Fortuna Sittard wint: €50 X 11.5 = 575€
Bonus €50
N
ZEbet
7
Gelijk €50 X 7 = 350€
Bonus €50
2
ZEbet
1.27
Ajax wint: €50 X 1.27 = 63.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.