Loading...

Voorspelling Fortuna Sittard - Feyenoord

1 mei 10:45

Voetbal - Eredivisie

Fortuna Sittard Fortuna Sittard
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Unibet 1.44 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Fortuna Sittard - Feyenoord

Op speeldag 31 in de Eredivisie mag Fortuna Sittard het thuis in het Fortuna Sittard Stadion Feyenoord Rotterdam ontvangen. Het wordt een enorm spannende degradatiestrijd met nog 4 speeldagen te gaan. Fortuna Sittard wist zich uit de rechtstreekse degradatiezone te trekken de laatste maanden. Sjors Ultee en zijn troepen blijven wel maar beter op hun hoede want het staat amper 4 punten voor op nummer laatst Sparta Rotterdam. Sittard boekte uit zijn laatste 5 wedstrijden 7 op 15. Het verloor daarbij tegen PSV Eindhoven (5-0), Heracles (0-2), speelde gelijk bij Utrecht (1-1) en zowel tegen Sparta Rotterdam (3-0) als tegen GO Ahead Eagles (1-0).

Feyenoord handelde zijn eerste heenwedstrijd van de UEFA Conference League af in eigen huis tegen Olympique Marseille waar de troepen van Arne Slot het haalde met 3-2. Voor de terugmatch wacht op hen alvast een kolkend Velodrome. Uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden boekte Feyenoord 12 op 15. Het won daarbij op het veld van PEC Zwolle (1-2), verloor bij Ajax (3-2) en won achtereenvolgens tegen Willem II (2-0), Heracles (1-4) en FC Utrecht (2-1).

 

 

De highlights: Fortuna Sittard - Feyenoord

  • Heenwedstrijd werd 5-0 voor Feyenoord.
  • Feyenoord won vorige 4 duels met SIttard.
  • Feyenoord voelt hete adem Twente in de nek voor plaats 3.
  • Feyenoord 3e beste uitploeg.
  • Feyenoord terugmatch halve finale op het programma.

Onze voorspelling: Fortuna Sittard - Feyenoord

De heenwedstrijd werd een makkelijke 5-0 zege voor de Rotterdammers. De laatste 4 duels ging het telkens aan de haal met winst tegen Sittard. Het kan ook maar beter geen punten laten liggen want FC Twente volgt op amper 3 punten in het klassement.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.