Loading...

Voorspelling Fortuna Sittard - Feyenoord

26 februari 6:15

Voetbal - Eredivisie

Fortuna Sittard Fortuna Sittard
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Unibet 1.44 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Fortuna Sittard - Feyenoord

Leider Feyenoord Rotterdam mag op de 23e speeldag in de Eredivisie afreizen naar het Fortuna Sittard Stadion om de troepen van Julio Velazquez te bekampen. Fortuna Sittard is de nummer 15 van vorig seizoen en wist net boven de degradatiezone te eindigen. In dat opzicht beleeft het een beter seizoen met een momentele 11e plek. Op dit moment kan het op een buffer van 6 punten rekenen op nummer 16 FC Emmen. Het kan natuurlijk rap gaan bij een nieuw verlies. Uit hun laatste 5 wedstrijden boeken de Sittardenaren 10 op 15. Het won daarbij van Heerenveen (2-0) en van Cambuur (1-2). Daarna volgde een gelijkspel thuis tegen Sparta Rotterdam (0-0) gevolgd door een overwinning bij FC Emmen (0-1). Op de vorige speeldag ging het onderuit bij RKC Waalwijk (3-1).

Feyenoord Rotterdam is al 15 wedstrijden op rij ongeslagen en wist vorige week de cruciale wedstrijd tegen de toenmalige nummer 2 AZ Alkmaar te winnen met 2-1. De troepen van Arne Slot halen uit hun laatste 5 wedstrijden 11 op 15. Het won van NEC Nijmegen (2-0), speelde gelijk bij FC Twente (1-1), speelde thuis gelijk tegen PSV Eindhoven (2-2), won bij Heerenveen (2-1) alvorens thuis AZ Alkmaar te verslaan. Op dit moment heeft Feyenoord een voorsprong van 3 punten op Ajax Amsterdam en 5 op AZ Alkmaar.

De highlights: Fortuna Sittard - Feyenoord

  • Feyenoord al 15 wedstrijden op rij ongeslagen
  • Feyenoord won 7 van 11 uitwedstrijden
  • Sittard kon al 7 keer niet winnen van Feyenoord

Onze voorspelling: Fortuna Sittard - Feyenoord

Elke wedstrijd is een finale voor Feyenoord. Het kan voor het eerst sinds 2017 een nieuwe titel pakken, al is de weg natuurlijk nog lang. Het alleszins wel rekenen op een ongeslagen reeks van 15 wedstrijden. Feyenoord is bijna onklopbaar op verplaatsing, met slechts 1 nederlaag eerder op het veld van PSV Eindhoven. Wij zien Sittard niet meteen verrassen tegen de ploeg waartegen het de laatste 7 duels niet meer kon winnen. Onze voorspelling Fortuna Sittard-Feyenoord: Feyenoord wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.