Loading...

Voorspelling Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

18 februari 14:00

Voetbal - Eredivisie

Fortuna Sittard Fortuna Sittard
-
Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam

Onze wedtip

Fortuna Sittard winnaar

Unibet 2.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam mogen aanstaande vrijdag de eerste wedstrijd terug voor publiek spelen sinds eind november in Nederland. De 6 op 6 die Fortuna Sittard boekte uit zijn laatste twee wedstrijden zorgt alvast voor een goede hoop bij het thuispubliek. Het versloeg thuis Heerenveen met 2-0 en ging op verplaatsing bij Groningen met 0-1 gaan winnen. Zo komt Fortuna op twee punten van Willem II dat op plaats 16 staat. Al pleit trainer Sjors Ultee voor nuchterheid naar aanloop van dit belangrijk degradatieduel tegen nummer 18 Sparta Rotterdam. Voor het winnende tweeluik boekte Fortuna Sittard geen enkel punt met drie opeenvolgende nederlagen tegen Ajax (5-0), AZ Alkmaar (1-2) en RKC Waalwijk (2-1).

De troepen van Henk Fraser mochten afgelopen weekend eindelijk nog eens juichen na een reeks van 9 wedstrijden zonder overwinning. Het versloeg thuis Willem II met 1-0. Het kan echter niet teren op een stevige uitreputatie. Met slechts 1 overwinning buitenshuis doet enkel Heracles Almelo slechter dit seizoen met 0 zeges op verplaatsing. Die enige uitoverwinning haalde het tegen datzelfde Willem II waar het 0-3 werd. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt het 5 op 15 wat merkwaardig genoeg hun beste reeks is dit seizoen. Daarbij speelde het thuis gelijk tegen RKC Waalwijk (1-1), haalde het een punt op Cambuur (1-1) en moest het een nederlaag toestaan op het veld van Feyenoord (4-0).

De highlights: Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

  • Wedstrijd met publiek.
  • Fortuna mag hoopvol zijn na 6 op 6.
  • Sparta Rotterdam op een na slechtste uitploeg.

Onze voorspelling: Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

In Rotterdam wist Sparta Fortuna nog te verslaan met 3-1. Een van de 3 zeges die het in totaal maar kon boeken dit seizoen. Als Fortuna Sittard ook hier weet te winnen kan het een gouden zaak doen wetende dat Willem II Ajax ontvangt. Het moet dan wel komaf maken met de reeks van 5 wedstrijden zonder zege thuis versus Sparta Rotterdam.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.