Loading...

Voorspelling Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

16 april 12:45

Voetbal - Eredivisie

Fortuna Sittard Fortuna Sittard
-
Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam

Onze wedtip

Sparta Rotterdam verliest niet.

Unibet 1.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

Aanstaande zaterdag staat er in de Eredivisie het degradatieduel tussen Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam op het programma. Deze wedstrijd zou normaal in februari gespeeld moeten zijn maar daar stark storm Eunice een stokje voor. Met nog 5 speeldagen te gaan staat Fortuna Sittard op de 15e plek met 23 punten terwijl Sparta Rotterdam op de laatste plaats staat met 22 punten. Op plaats 16 & 17 vinden we Zwolle en Willem II terug die beide tevens 23 punten tellen. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Fortuna Sittard 4 op 15. Het verloor daarbij thuis van Zwolle (0-1), won tegen Willem II (1-0), verloor bij PSV Eindhoven (5-0), verloor thuis van Heracles (0-2) en speelde gelijk bij FC Utrecht (0-0). 


Sparta Rotterdam heeft met 27 wedstrijden in totaal nog twee wedstrijden in te halen ten opzichte van de andere teams. Twee cruciale wedstrijden met het oog op het behoud. De nummer 8 van vorig seizoen haalde uit zijn laatste 5 wedstrijden 5 op 15. Het verloor thuis van PSV Eindhoven (1-2), won van GO Ahead Eagles (1-0), speelde gelijk op NEC Nijmegen (0-0) en gelijk thuis tegen Heerenveen (1-1). Het verloor zijn vorige wedstrijd op het veld van Ajax Amsterdam (2-1).

De highlights: Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

  • Fortuna 6 op 15 thuis.
  • Sparta 3 op 15 uit.
  • Sparta won nog maar eenmaal uit.
  • Sparta won vorig seizoen op Fortuna.
  • Heenmatch werd zege voor Sparta.

Onze voorspelling: Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam weet hoe ze de drie punten moeten pakken tegen Fortuna. In de heenwedstrijd wist het Sittard te kloppen met 3-1. Verliezen is uit den boze in deze sleutelwedstrijd. Wij verwachten daarom dat de troepen van Henk Fraser in staat zijn om minstens een punt te pakken in het Fortuna Sittard Stadion. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.