Loading...

Voorspelling Frankrijk - Australië

22 november 14:00

Voetbal - WK

Frankrijk Frankrijk
-
Australië Australië

Onze wedtip

Australië +1 Asian Handicap

Unibet 2.67 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Frankrijk - Australië

Frankrijk, een van de topfavorieten op dit WK, mag het aanstaande dinsdag opnemen tegen Australië. De verdedigende wereldkampioen heeft sinds dat het de trofee kon pakken nog niet veel gloriejaren gekend. Op het EK ging het eruit in de laatste 16 en ook in de UEFA Nations lijkt het maar niet te lukken waar een nog maar net een degradatie naar League B werd afgewonden. De troepen van Didier Deschamps kampen ook met een pak geblesseerden waaronder Karim Benzema en Varane. In zijn laatste 5 wedstrijden boekte Frankrijk amper 5 op 15 bij wedstrijden telkens in het teken van de UEFA Nations League. Het speelde daarbij gelijk in Kroatië (1-1) en Oostenrijk (1-1), verloor thuis van Kroatië (0-1), won van Oostenrijk (2-0) en verloor zijn vorige wedstrijd bij Denemarken (2-0). De kwalificatiecampagne voor dit WK was dan weer wel een succes met 18 op 26, groepswinst en geen enkele verloren wedstrijd.

Australië legde een zeer moeilijke weg af om op het WK te geraken. In zijn kwalificatiegroep eindigde het pas 3e na Japan en Saudi Arabië waardoor het gedoemd werd tot barrages. Daarin wist het zich eerst voorbij de Verenigde Arabische Emiraten te loodsen (1-2) om vervolgens de finale van de barrages te spelen tegen Peru waarbij het na een 0-0 eindscore na verlengingen het besliste via een bloedstollende strafschoppenserie. De troepen van Graham Arnold nemen voor de 6e keer deel aan het WK waarbij het de laatste 3 keren er telkens bij was maar telkens uitgeschakeld werd in de groepsfase. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Australië 13 op 15. Vriendschappelijk won het van Jordan (2-1), er is de gewonnen barrage tegen VAE en de gewonnen finale tegen Peru. Daarna won het vriendschappelijk tweemaal van Nieuw Zeeland (1-0 & 0-2).

De highlights: Frankrijk - Australië

  • Australië 13 op 15.
  • Frankrijk verloor 3 van laatste 6 duels
  • Frankrijk won al 3 wedstrijden niet meer buitenshuis.

Onze voorspelling: Frankrijk - Australië

Het wordt uitkijken hoe het sterrenensemble van Deschamps zal presteren onder de immense druk. Mbappe & Co deden met een 5 op 18 alleszins niet veel vertrouwen op naar aanloop van het Wereldkampioenschap en slaagde er reeds 3 duels op rij niet meer in om te winnen.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om de Frankrijk - Australië voorspelling te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
1.21
Frankrijk wint: €50 X 1.21 = 60.5€
Bonus €50
N
Unibet
6.75
Gelijk €50 X 6.75 = 337.5€
Bonus €50
2
Unibet
15
Australië wint: €50 X 15 = 750€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.