Loading...

Voorspelling Frankrijk - Denemarken

3 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Frankrijk Frankrijk
-
Denemarken Denemarken

Onze wedtip

Frankrijk winnaar

Unibet 1.73 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Frankrijk - Denemarken

De regerende kampioen van de UEFA Nations League, Frankrijk, mag de nieuwe editie aanvatten tegen Denemarken in Stade de France. Op de vorige editie wist Frankrijk zijn groep overtuigende te winnen met 16 op 18 punten. Nadien volgde een succesvolle halve finale tegen België (2-3) en klopte het Spanje in de finale met 1-2. In zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen Luis Enrique 15 op 15. Naast de gewonnen Nations League finale tegen Spanje versloeg het in zijn kwalificatiecampagne voor het WK Kazachstan met 8-0 en Finland 0-2. De laatste twee wedstrijden waren gewonnen oefeninterlands tegen Ivoorkust (2-1) en Zuid-Afrika (5-0). 

Denemarken eindigde op de vorige editie van de Nations League tweede in zijn groep na België. In zijn laatste 5 wedstrijden boekte de troepen van Kasper Hjulmand 9 op 15. Het won in functie van de kwalificatiecampagne van het WK tegen zowel Oostenrijk (1-0) als de Faeröer Eilanden (3-1). Zijn laatste kwalificatiewedstrijd verloor het op het veld van Schotland (2-0). Op Nederland ging het tevens vriendschappelijk gaan verliezen met 4-2. De vorige wedstrijd was een oefeninterland op eigen bodem tegen Servië welke winnend werd afgesloten met 3-0.

 

De highlights: Frankrijk - Denemarken

  • Denemarken verloor twee laatste verplaatsingen
  • Frankrijk winnaar vorige Nations League
  • Frankrijk boekt 21 op 21.
  • Frankrijk al 9 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • Frankrijk won vorige 3 wedstrijden.

Onze voorspelling: Frankrijk - Denemarken

Ondanks een zeer teleurstellend Europees Kampioenschap is Didier Deschamps nog steeds bondscoach. Hij staat gekend om zeer streng en disciplinair te zijn en zal alles op alles zetten om ook deze Nations League te winnen met het oog als optimale voorbereiding van het WK in Qatar. Frankrijk is al 9 wedstrijden ongeslagen (sinds de uitschakeling door Zwitserland op het EK). Het won zijn laatste 7 interlands en won de vorige 3 confrontaties met Denemarken. Rekening houdend met deze feiten vinden we de huidige qouteringen een zeer mooie opportuniteit.

 

1
Unibet
1.54
Frankrijk wint: €50 X 1.54 = 77€
Bonus €50
N
Unibet
4.15
Gelijk €50 X 4.15 = 207.5€
Bonus €50
2
Unibet
7
Denemarken wint: €50 X 7 = 350€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.