Loading...

Voorspelling Frankrijk - Denemarken

26 november 11:00

Voetbal - WK

Frankrijk Frankrijk
-
Denemarken Denemarken

Onze wedtip

Frankrijk winnaar

Bet365 1.83 Bonus
Wedden

De wedtip: Frankrijk - Denemarken

Op speeldag 1 konden de Australiërs Wereldkampioen Frankrijk even schrik aanjagen door in het begin van de wedstrijd op voorsprong te komen via Craig Goodwin maar dat was het sein voor Les Bleus om de duivels te ontbinden. Het tegendoelpunt van Australië leek wel de ideale kickstart die Frankrijk nodig had om hun beste spel boven te halen. Uiteindelijk werd het via Adrien Rabiot, Olivier Giroud (x2) en Kylian Mbappé 4-1 en het had nog een hogere score kunnen worden. Deschamps’s troepen boeken 7 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Het speelde in functie van de UEFA Nations League gelijk bij Oostenrijk (1-1), verloor van Kroatië (0-1), versloeg de Oostenrijkers thuis (2-0), verloor bij Denemarken (2-0) en won het zoals eerder vermeld van Australië.

Met Denemarken treft het een tegenstander die het de laatste 5 maanden reeds tweemaal bekampte en telkens het onderspit moest delven. De troepen van Kasper Hjulmand zijn bovendien verliezend halve finalist van het afgelopen EK. Denemarken kon echter niet echt overtuigen in zijn eerste wedstrijd waarbij het scoreloos gelijkspeelde tegen Tunesië. Een nederlaag zou meteen al het einde kunnen betekenen voor Denemarken indien Tunesië wint van Australië. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Denemarken 7 op 15. In functie van de UEFA Nations League verloor het thuis van Kroatië (0-1), won het van Oostenrijk (2-0), verloor het opnieuw van Kroatië (2-1), won het van Frankrijk (2-0) en is er het gelijkspel tegen Tunesië op het WK.

De highlights: Frankrijk - Denemarken

  • Frankrijk al 8 WK wedstrijden niet verloren.
  • Frankrijk scoorde 15 keer in laatste 5 WK wedstrijden
  • Denemarken kon al 4 WK wedstrijden niet meer winnen.

Onze voorspelling: Frankrijk - Denemarken

Dat Frankrijk opnieuw een van de absolute topfavorieten is hoeft niet te verbazen. Ze zijn al 8 wedstrijden op een WK niet klopbaar en hier worden finale, halve finale, kwartfinale enz… meegerekend van het vorige WK met tegenstanders als Kroatië, België, Argentinië en consoorten. Deschamps heeft de kunst om zijn troepen te laten pieken op het juiste moment wat resulteerde in 15 doelpunten uit de laatste 5 wedstrijden. Wij zijn ervan overtuigd dat Frankrijk ook de negatieve trend van Denemarken als zwart beest zal doorbreken hier.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Frankrijk - Denemarken te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Bet365
1.8
Frankrijk wint: €100 X 1.8 = 180€
Bonus €100
N
Bet365
3.6
Gelijk €100 X 3.6 = 360€
Bonus €100
2
Bet365
4.5
Denemarken wint: €100 X 4.5 = 450€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.