Loading...

Voorspelling Frankrijk - Kroatië

13 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Frankrijk Frankrijk
-
Kroatië Kroatië

Onze wedtip

Kroatië Double Chance.

Unibet 2.55 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Frankrijk - Kroatië

In Groep 1 van de UEFA Nations League vinden we Frankrijk terug op de laatste plaats. Die laatste plaats betekent virtueel de ‘degradatie’ in de UEFA Nations League. Les Blues verzamelden na 3 wedstrijden slechts 2 punten en staan inmiddels al 4 punten achter op groepsleider Denemarken. Kwalificatie voor de finale van deze Nations League wordt dan ook een huzarenstukje met nog 3 wedstrijden te gaan. Op speeldag 1 verloor Frankrijk in het eigen Stade de France van Denemarken (1-2), op speeldag 2 speelde Frankrijk 1-1 gelijk op het veld van Kroatië en op speeldag 3 ging het opnieuw 1-1 gelijk spelen in Oostenrijk. Frankrijk boekt 8 op 15 uit de laatste 5 interlands. Voor de UEFA Nations League won het vriendschappelijk van Ivoorkust (2-1) en Zuid-Afrika (5-0).

Nu mogen ze thuis opnieuw het Kroatië van bondscoach Zlatko Dalic bekampen. Kroatië deed een gouden zaak op de vorige speeldag door met 0-1 te gaan winnen op het veld van Denemarken. De Kroaten tellen nu in totaal 4 punten en staan 3e in de groep. Op speeldag 1 verloren de Kroaten thuis nog met zware 0-3 cijfers tegen Oostenrijk en op speeldag 2 speelde het zoals eerder aangehaald 1-1 gelijk in Zagreb tegen Frankrijk. Kroatië boekt 8 op 15 uit de laatste 5 interlands. Voor de UEFA Nations League speelde het thuis vriendschappelijk gelijk tegen Slovenië (1-1) en won het vriendschappelijk van Bulgarije (2-1).

De highlights: Frankrijk - Kroatië

  • Les Bleus laten het afweten en wonnen nog niet in deze Nations League.
  • Fransen staan virtueel op degradatieplek.
  • Frankrijk verloor vorige speeldag thuis van Denemarken.
  • Kroatië won vorige uitduels.
  • Deschamps verklaarde in de media dat zijn spelersgroep niet fris zit.

Onze voorspelling: Frankrijk - Kroatië

Frankrijk is de huidige kampioen van de UEFA Nations League maar het ziet ernaar uit dat ze dit niet zullen kunnen herhalen. Een Kroatië bekampen dat zich wist te herpakken na winst in Denemarken is verre van een evidentie. 

 

1
Unibet
1.47
Frankrijk wint: €50 X 1.47 = 73.5€
Bonus €50
N
Unibet
4.6
Gelijk €50 X 4.6 = 230€
Bonus €50
2
Unibet
8
Kroatië wint: €50 X 8 = 400€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.