Loading...

Voorspelling Frankrijk - Marokko

14 december 14:00

Voetbal - WK

Frankrijk Frankrijk
-
Marokko Marokko

Onze wedtip

Frankrijk winnaar

Unibet 1.53 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Frankrijk - Marokko

Voor de 2e halve finale van het WK 2022 mogen Frankrijk en Marokko het in het Al Bayt Stadium het opnemen tegen elkaar aanstaande woensdag. Didier Deschamps die zijn troepen in 2018 naar de wereldtitel leidde kan zich bij een nieuwe wereldtitel naast Vittorio Pozzo zetten als enige bondscoach die tweemaal een wereldtitel kon winnen. Les Blues begonnen dit WK meteen overtuigend in de groepsfase door Australië te kloppen (4-1). Daar wist Kylian Mbappe zijn rekening ook reeds te openen met een eerste doelpunt. In de wedstrijd nadien prikte hij er twee binnen tegen zwart beest Denemarken (2-1). In de laatste groepswedstrijd ging Frankrijk met een b-elftal onderuit tegen Tunesië (1-0). In de 1/8e finale was het veel te sterk voor een tam Polen en ook daar wist Mbappe tweemaal de netten te doen trillen (3-1). In de kwartfinale tegen Engeland was het zwoegen en knokken waar de Fransen het uiteindelijk haalden (2-1). Daarin was Olivier Giroud beslissend die samen met Mbappe goed is voor 9 doelpunten op dit toernooi. In totaal haalt Frankrijk 12 op 15 uit hun laatste 5 interlands.

Met Marokko treft het natuurlijk dé revelatie van dit toernooi. De troepen van bondscoach Walid Regragui -die enkel nog maar Marokkaanse clubs onder zijn hoede had- slaagt erin om met Marokko voor het eerst een Afrikaans land in de halve finales van een Wereldkampioenschap te laten spelen. In de groepsfase startte Marokko met een scoreloos gelijkspel tegen Kroatië, gevolgd door een verdiende zege tegen België (0-2). In zijn laatste groepswedstrijd wonnen ze eenvoudig van Canada (3-1). In de 1/8e finale kon het Spanje tot de strafschoppen weghouden van doel en maakte het daarna af. In de kwartfinale kon het Portugal kloppen na een vroeg doelpunt van El-Nesyri Youssef (1-0). Marokko haalt zo 11 op 15 in zijn laatste 5 wedstrijden (na reguliere speeltijd).

De highlights: Frankrijk - Marokko

  • Frankrijk regerend Wereldkampioen.
  • Frankrijk won 8 van laatste 10 WK-wedstrijden.
  • Frankrijk verloor maar 1 van laatste 12 WK-wedstrijden.

Onze voorspelling: Frankrijk - Marokko

Wat Marokko neerzet is nu al iets voor de geschiedenisboeken en elke ronde denk je opnieuw deze keer gaan ze er toch wel uit? Maar telkens tonen de Marokkanen hoe ze als leeuwen hun tegenstander bekampen. Toch zien hier hun eindstation tegen een ploeg die weet hoe het met druk moet omgaan. De cijfers van de regerende Wereldkampioen zijn dan ook indrukwekkend met 8 gewonnen wedstrijden van zijn laatste 10 WK-matchen en slechts 1 nederlaag op 12 wedstrijden. Die ene nederlaag was zoals aangehaald de wedstrijd tegen Tunesië met een B-elftal.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Frankrijk - Marokko te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
1.61
Frankrijk wint: €50 X 1.61 = 80.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.7
Gelijk €50 X 3.7 = 185€
Bonus €50
2
Unibet
6.5
Marokko wint: €50 X 6.5 = 325€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.