Loading...

Voorspelling Frankrijk - Polen

4 december 10:00

Voetbal - WK

Frankrijk Frankrijk
-
Polen Polen

Onze wedtip

Frankrijk winnaar

Unibet 1.29 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Frankrijk - Polen

Het gaat hard op het WK in Qatar. Zonder tussenpauze schakelen we over naar de 1/16e finale en daarin mag titelverdediger Frankrijk het opnemen tegen Polen in het Al Thumama Stadium. Frankrijk is de groepswinnaar van groep D en Polen is de nummer 2 uit groep D. Les Bleus konden op de eerste speeldag overtuigend winnen van Australië (4-1), klopte op de 2e speeldag Denemarken (2-1) en ging op de laatste speeldag de boot in tegen Tunesië met een B-ploeg (0-1). Didier Deschamps en zijn troepen pakken uit hun laatste 5 interlands 9 op 15. Voor aanvang van het WK verloor het nog in functie van de UEFA Nations League van Denemarken (2-0) en versloeg het Oostenrijk (2-0). Met voorlopig 3 doelpunten staat Kylian Mbappé mee vanboven op de topschutterslijst.

Voor Lewandowski & co is het al van 1986 geleden dat het nog eens de groepsfase overleeft op een Wereldkampioenschap. De troepen van bondscoach Czeslaw Michniewicz speelde op de eerste speeldag 0-0 gelijk tegen Mexico en wonnen op de tweede speeldag van Saudi-Arabië (2-0) dat net Argentinië over de knie had gelegd. Op de vorige speeldag ging Polen onderuit tegen datzelfde Argentinië (0-2). Uit hun laatste 5 wedstrijden boeken de Polen 7 op 15. Het verloor hun laatste groepswedstrijd voor de kwalificaties tegen Hongarije (1-2) en won het de barrages tegen Zweden (2-0).

De highlights: Frankrijk - Polen

  • Van laatste 5 duels tegen Frankrijk kon Polen nooit winnen.
  • Frankrijk verloor slechts 1 van laatste 10 WK-duels.
  • Polen scoorde maar eenmaal tegen Frankrijk in 5 duels.

Onze voorspelling: Frankrijk - Polen

Frankrijk liet het dan wel afweten op de vorige speeldag, maar het speelde bewust met een B-kern. Mbappé & co zullen klaar staan om de goede statistieken van Frankrijk tegen Polen te onderhouden. Daarbij zien we dat Frankrijk van alle 8 confrontaties in het verleden met Polen er 4 won, 1 verloor en 3 gelijkspeelde. Wij zien de titelverdediger van 2018 zonder moeite doorstoten tegen een Polen die eigenlijk nog niet konden charmeren op dit toernooi. 

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Frankrijk - Polen te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
1.36
Frankrijk wint: €50 X 1.36 = 68€
Bonus €50
N
Unibet
5.1
Gelijk €50 X 5.1 = 255€
Bonus €50
2
Unibet
9
Polen wint: €50 X 9 = 450€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.