Loading...

Voorspelling Frankrijk V - Nederland V

23 juli 15:00

Voetbal - EK women

Frankrijk V Frankrijk V
-
Nederland V Nederland V

Onze wedtip

Frankrijk V winnaar

Unibet 1.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Frankrijk V - Nederland V

Frankrijk is dit Europees Kampioenschap voor vrouwen goed begonnen en plaatste zich in Groep D als eerste. De Françaises versloegen in de eerste wedstrijd met maar liefst 5-1 Italië, wonnen ook de tweede wedstrijd tegen België met 2-1 en bleven alleen in de laatste wedstrijd tegen IJsland op een 1-1 eindstand steken. In de voorbereiding op dit hoofdtoernooi oefende de Franse ploeg tegen Kameroen (4-0) en Vietnam (7-0) en werden beide duels met ruime cijfers gewonnen. Frankrijk heeft in de laatste 5 gespeelde wedstrijden 19 keer het net gevonden en kreeg er slechts 3 tegen.

Nederland ging het toernooi minder flitsend van start dan tegenstander Frankrijk, maar wist zich evengoed als tweede te plaatsen in Groep C voor deze kwartfinale. Nederland speelde in de eerste wedstrijd tegen Zweden 1-1 gelijk, won de tweede wedstrijd tegen Portugal met 3-2 en won in de laatste groepswedstrijd met 1-4 van Zwitserland. De Nederlandse dames hadden met 7 punten uit deze wedstrijden net zoveel punten als Zweden maar moest de eerste plek op doelsaldo afstaan. Nederland kende een mindere voorbereiding dan Frankrijk. De dames verloren in het vriendschappelijke duel tegen Engeland met 5-1, wonnen de WK-kwalificatiewedstrijd met 3-0 van Wit-Rusland en wonnen het vriendschappelijke duel tegen Finland met 2-0.

De highlights: Frankrijk V - Nederland V

  • Nederland won afgelopen zondag met 4-1 van Zwitserland
  • Frankrijk speelde afgelopen maandag 1-1 gelijk tegen IJsland
  • Nederland speelt zonder de geblesseerde keeper en aanvoerder Sari van Veenendaal
  • Frankrijk scoorde in de laatste 5 wedstrijden 19 doelpunten
  • Het is onzeker of topscoorder Vivianne Miedema meedoet vanwege een positieve Corona-test

Onze voorspelling: Frankrijk V - Nederland V

De twee nationale teams speelde in februari dit jaar ook al tegen elkaar op het Toernooi van Frankrijk. Deze wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor de Fransen. Frankrijk werd vooraf al genoemd als een van de favorieten voor de titel dit jaar en maakt deze verwachtingen tot nu toe helemaal waar. Nederland behoord ook tot de favorieten maar het lijkt er nog niet helemaal uit te komen bij de ploeg van bondscoach Mark Parsons. Wij gaan voor een overwinning voor Frankrijk.

1
Unibet
1.78
Frankrijk V wint: €50 X 1.78 = 89€
Bonus €50
N
Unibet
3.7
Gelijk €50 X 3.7 = 185€
Bonus €50
2
Unibet
4.25
Nederland V wint: €50 X 4.25 = 212.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.