Loading...

Voorspelling Freiburg - Borussia Dortmund

12 augustus 14:30

Voetbal - Bundesliga

Freiburg Freiburg
-
Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Onze wedtip

Freiburg Double Chance

Unibet 1.61 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Freiburg - Borussia Dortmund

Aanstaande vrijdag mogen Freiburg en Borussia Dortmund in een uitverkocht Stade Europa-Park de tweede speeldag van de Bundesliga aftrappen. Freiburg eindigde vorig seizoen 6e en schoot zichzelf in de voet door op de laatste twee speeldagen te verliezen en zo een ticket voor de Champions League te verspelen. De troepen van Christian Streich wisten op de eerste speeldag alvast Augsburg volledig van het veld te spelen met een 0-4 overwinning. In totaal pakt Freiburg 11 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Vriendschappelijk won het van Rayo Vallecano (3-0) en Rennes (1-0) en speelde het gelijk bij Strasbourg (3-3). Voor de Duitse beker speelde het gelijk bij Kaiserslautern (1-1) en maakte het af in de verlengingen.

Ook Borussia Dortmund won zijn eerste wedstrijd van de competitie door thuis met 1-0 te winnen van Bayer Leverkusen. De troepen van Edin Terzic - die even interim coach was vorig seizoen en nu aan zijn eerste echte seizoen als hoofdcoach begint- eindigde vorig seizoen op de 2e plek. Dortmund boekte 7 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het verloor vriendschappelijk van Valencia (1-3) en Villarreal (0-2). Voor de beker van Duitsland ging het gaan winnen op het veld van München 1860 (0-3). Voor aanvang van de competitie speelde het nog vriendschappelijk gelijk tegen het Turkse Antalyaspor (1-1).

De highlights: Freiburg - Borussia Dortmund

  • Freiburg al 6 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • Dortmund kon al 3 keer op rij niet winnen op bezoek bij Freiburg.
  • Freiburg won vorige twee thuisduels tegen Dortmund.
  • Terzic de juiste man op de juiste plaats bij Dortmund?

Onze voorspelling: Freiburg - Borussia Dortmund

Borussia Dortmund heeft geen al te beste herinneringen aan verplaatsingen aan het Stade Europa-Park. De vorige twee keer verloor het daar zijn wedstrijd en het is inmiddels al 4 seizoenen geleden dat het daar nog eens de volle buit kon pakken.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.