Loading...

Voorspelling Fulham - Liverpool

6 augustus 7:30

Voetbal - Premier League

Fulham Fulham
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

Liverpool winnaar

Bet365 1.29 Bonus
Wedden

De wedtip: Fulham - Liverpool

Op zaterdag 6 augustus 2022 ontvangt Fulham op het eigen Craven Cottage in speelronde 1 van de Premier League vice-kampioen Liverpool. Fulham is na een seizoen in de Championship weer terug op het allerhoogste Engelse niveau. De ploeg werd vorig jaar met overmacht kampioen in de Championship en scoorde maar liefst 106 doelpunten. Dit seizoen begon het de voorbereidingsperiode erg goed door knap met 2-0 van OGC Nice te winnen. De ploeg van de Portugese trainer Marco Silva kreeg daarna op de broek van Benfica en verloor met maar liefst 5-1 maar herstelde zich daarna goed door met 1-3 van Estoril te winnen. Als laatste wedstrijd in de oefenperiode speelde het knap gelijk tegen de halve finalist in de Champions League van vorig seizoen Villarreal. 

Liverpool kende vorig een jaar een gematigd goed seizoen. Het speelde geweldig voetbal en lag lang op koers voor de zogenaamde 'quadruple', maar won uiteindelijk alleen de League Cup en de FA Cup. Ook dit seizoen begon het de voorbereidingsperiode niet bepaald voortvarend. In de eerste wedstrijd tegen aartsrivaal Manchester United kreeg het gelijk al met 4-0 klop. De ploeg zag na jaren van trouwe dienst aanvaller Sadio Mané vertrekken naar Bayern München en trok daarvoor in de plaats de Uruguayaanse spits Darwin Núñez aan. Die was in de volgende oefenwedstrijd tegen RB Leipzig alweer flink op dreef en scoorde maar liefst zijn eerste vier goals voor zijn nieuwe ploeg. Liverpool verloor daarna met 0-1 van Red Bull Salzburg en won afgelopen zaterdag met 3-1 van kampioen Manchester City in de strijd om de Community Shield. De dag erna verloor het weer met 0-3 van Strasbourg.

De highlights: Fulham - Liverpool

  • Liverpool wist in zijn laatste 3 duels tegen Fulham niet de nul te houden.
  • Fulham is zijn laatste 2 duels tegen Liverpool ongeslagen.
  • Beide ploegen hielden in hun laatste 3 duels niet de nul.
  • Liverpool verloor 2 van zijn laatste 3 duels.

Onze voorspelling: Fulham - Liverpool

Fulham is net gepromoveerd uit de Championship en heeft als doelstelling uiteraard handhaving in de Premier League. Het zal gelijk aan de bak moeten tegen Liverpool. Liverpool kende een wisselvallige oefenperiode waarin het overwinningen op Manchester City afwisselde met nederlagen tegen Red Bull Salzburg. Het is duidelijk dat Jürgen Klopp de puntjes nog op de i moet zetten wat betreft zijn ploeg. Wij denken toch dat Liverpool in dit duel een maatje te groot zal zijn voor Fulham en gaan voor een overwinning van de 'Reds' met meer dan 2 goals verschil.
1
Bet365
11
Fulham wint: €100 X 11 = 1100€
Bonus €100
N
Bet365
5.75
Gelijk €100 X 5.75 = 575€
Bonus €100
2
Bet365
1.29
Liverpool wint: €100 X 1.29 = 129€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.