Loading...

Voorspelling Galatasaray - Manchester United FC

29 november 12:45

Voetbal - Champions League

Galatasaray Galatasaray
-
Manchester United FC Manchester United FC

Onze wedtip

Manchester United Draw No Bet

Unibet 1.86 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Galatasaray - Manchester United FC

Ondanks dat er nog maar 2 speeldagen te gaan in de groepsfase van de UEFA Champions League en een laatste plaats met amper 3 punten heeft het Manchester United van Erik Ten Hag nog kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde. 3e in de groep is Galatasaray dat 4 punten telt en nummer 2 FC Kopenhagen telt evenveel punten. Wetende dat FC Kopenhagen afreist naar groepsleider Bayern München dat 12 op 12 boekte kan Manchester United dus een gouden zaak doen in Turkije.

Echter zal Galatsaray zijn messen geslepen hebben. De Turken wisten alvast hoe het Manchester United kon verslaan na hun bezoek op Old Trafford (2-3). Verder konden de troepen van trainer Okan Buruk speelden verder thuis gelijk tegen FC Kopenhagen (2-2), en verloren tweemaal van Bayern München (1-3 & 2-1). In de eigen competitie wist het afgelopen weekend te winnen van Alanyaspor (4-0).

Manchester United verloor naast thuis van Galatasaray ook op bezoek bij Bayern München (4-3) en op bezoek bij FC Kopenhagen (4-3). Het wist wel te winnen van datzelfde Kopenhagen op eigen bodem (1-0). Manchester United won afgelopen weekend op bezoek bij Everton (0-3).

De highlights: Galatasaray - Manchester United FC

  • Manchester United herleeft in Premier League met 9 op 9
  • Manchester United 12 op 12 uit in Premier League
  • Manchester United kan geen verlies permitteren
  • Galatasaray won nog niet thuis

Onze voorspelling: Galatasaray - Manchester United FC

Manchester United lijkt net op tijd in de competitie op toerental te geraken. De troepen van Ten Hag klommen naar de 6e plek in de Premier League en staan inmiddels op een haalbare kloof van leider Arsenal (6 punten). Het gaat op bezoek bij een ploeg dat thuis nog niet kon winnen in deze UEFA Champions League. Onze voorspelling Galatasaray-Manchester United: Manchester United Draw No Bet.


 

1
Unibet
2.5
Galatasaray wint: €50 X 2.5 = 125€
Bonus €50
N
Unibet
3.75
Gelijk €50 X 3.75 = 187.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.6
Manchester United FC wint: €50 X 2.6 = 130€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.