Loading...

Voorspelling KAA Gent - Anderlecht

18 april 9:00

Voetbal - Beker Van België

KAA Gent KAA Gent
-
Anderlecht Anderlecht

Onze wedtip

KAA Gent winnaar

Unibet 2.63 Bonus €50
Wedden

De wedtip: KAA Gent - Anderlecht

Op paasmaandag staat de finale van De Beker van België (sponsornaam: Croky Cup) op het programma tussen Kaa Gent en RSC Anderlecht. Een absolute topaffiche tussen twee ploegen die tot op de laatste speeldag gestreden hebben voor een plek in de Championship Play Offs waarbij Anderlecht het uiteindelijk haalde. Kaa Gent eindigde 5e en moet in Play Off 2 aan de bak. In de kwartfinale van deze beker wist het Standard De Liege uit te schakelen na een 3-1 overwinning thuis. In de halve finale was het te sterk voor Club Brugge waarbij het eerst thuis met 0-1 de boot in ging maar nadien in Brugge ging gaan winnen met 0-3.

RSC Anderlecht kan door die kwalificatie voor de Championship Play Offs deze wedstrijd aanvatten met een gerust gemoed. De troepen van Vincent Kompany wisten in de kwartfinale van deze beker KV Kortrijk opzij te zetten met 3-0, nadien volgde in de halve finale het tweeluik met AS Eupen waarbij het eerst nog 2-2 gelijkspeelde in het Kehrweg Stadion om het nadien af te maken in Brussel met 3-1. Beide ploegen speelde in 2010 een bekerfinale tegen elkaar waarbij Anderlecht het haalde met 2-3. Analisten refereren nog steeds naar die wedstrijd als een van de beste finales die ooit heeft plaatsgevonden.

 

De highlights: KAA Gent - Anderlecht

  • Anderlecht won al 10 wedstrijden niet van Kaa Gent.
  • Trainer Kompany won nog nooit tegen Kaa Gent.
  • Kaa Gent boekte 25 op 30 in competitie.
  • Kaa Gent won zijn 3 laatste duels tegen Play Off 1 tegenstanders.
  • Anderlecht 3 op 9 tegen Play Off 1 tegenstanders.

Onze voorspelling: KAA Gent - Anderlecht

Kaa Gent heeft de reguliere competitie afgesloten als het team in vorm in België. Dat was echter net niet genoeg voor een plaatsje bij de top 4 en de bijhorende Play Off 1. Toch is het momentum nog steeds aanwezig bij de troepen van Hein Vanhaezebrouck en tippen wij op hun om de trofee op te liften.  

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.