Loading...

Voorspelling KAA Gent - Omonia Nicosia

18 augustus 14:30

Voetbal - Europa League

KAA Gent KAA Gent
-
Omonia Nicosia Omonia Nicosia

Onze wedtip

KAA Gent winnaar

Unibet 1.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: KAA Gent - Omonia Nicosia

De Buffalo’s uit het Belgische Gent mogen het in de Play Offs-fase van de UEFA Europa League opnemen tegen het Cypriotische FC Omonia Nikosie. Beide teams wonnen vorig seizoen de respectievelijke beker in hun land. Beide teams hebben op die manier ook nog geen voorronde moeten afhandelen en stappen nu pas in in het toernooi. Kaa Gent van trainer  Hein Vanhaezebrouck  begint op toerental te geraken na een aarzelende start van het voetbalseizoen. In totaal pakt Gent 8 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het verloor de Supercup tegen Club Brugge (1-0), speelde vervolgens tweemaal gelijk in de competitie tegen Standard de Liege (1-1) en Sint Truiden (1-1). De laatste twee wedstrijden won het in de Jupiler Pro League tegen KVC Westerlo (2-1) en KV Oostende (1-3).

Omonia verloor net zoals Kaa Gent zijn editie van de landelijke Supercup, dit tegen landskampioen Apollon (2-0). De troepen van Neil Lennon boeken in totaal 9 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Naast de verloren Supercup verloor het vriendschappelijk van AEK Athene (0-2). Tevens vriendschappelijk won het tegen Gianina (2-1), Hapioel Jerusalem (2-1) en Anorthosis (2-0).

De highlights: KAA Gent - Omonia Nicosia

  • Eerste confrontatie tussen beide teams.
  • Gent al 4 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • Nieuwkomers bij Gent renderen onmiddellijk.
  • Omonia verloor laatste twee wedstrijden.

Onze voorspelling: KAA Gent - Omonia Nicosia

Een van de redenen waarom Kaa Gent op toerental begint te geraken is omdat nieuwkomers Hugo Cuypers en Hyun-Seok er onmiddellijk staan en voor assists en doelpunten zorgen. Wij geloven in een verderzetting van een naderende goede vormcurve en zien de Buffalo’s hier een overwinning pakken.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.