Loading...

Voorspelling KAA Gent - Qarabag FK

23 februari 15:00

Voetbal - Europa Conference League

KAA Gent KAA Gent
-
Qarabag FK Qarabag FK

Onze wedtip

FK Qarabag Double Chance

Unibet 1.83 Bonus €50
Wedden

De wedtip: KAA Gent - Qarabag FK

Voor de terugronde van de 1/16e finale van de UEFA Conference League neemt Kaa Gent het thuis op tegen het Azerbeidzjaanse FK Qarabag. In Azerbeidzjan gingen de Buffalo’s met 1-0 onderuit waardoor er nog mogelijkheden zijn voor de troepen van Hein Vanhaezebrouck. Kaa Gent eindigde in de groepsfase als 2e na het Zweedse Djugarden en voor Molde en Shamrock Rovers. De huidige nummer 5 uit de Belgische competitie haalde in zijn laatste 5 Europese duels slechts 4 op 15. Het verloor tweemaal van Djugarden (0-1 & 4-2), speelde gelijk bij de Shamrock Rovers (1-1) en won op de laatste speeldag thuis van Molde (4-0) om zich zo te verzekeren van deze 1/16e finale waarin het dus opneemt tegen een afvaller uit de UEFA Europa League.

FK Qarabag, de autoritaire leider in Azerbeidzjan, kon zich in de groepsfase van de UEFA Europa League niet voorbij Freiburg en Nantes loodsen in groep G. Het kon wel Olympiakos achter zich laten. In zijn laatste 5 Europese duels boekte het 8 op 15. Naast de zege tegen Kaa Gent vorige week, won het bij Olympiakos (0-3), speelde het thuis gelijk tegen Olympiakos (0-0), verloor het bij Nantes (2-1) en speelde het thuis gelijk tegen Freiburg (1-1). De troepen van Qurban Qurbanov kwamen 1 punt te kort om zich te kwalificeren voor de volgende ronde van de UEFA Europa League.

De highlights: KAA Gent - Qarabag FK

  • Kaa Gent slechts 4 op 15 Europees
  • Qarabag was tweede beste uitploeg in zijn groep van de UEFA Europa League
  • Kaa Gent 10 tegendoelpunten in laatste 5 duels

Onze voorspelling: KAA Gent - Qarabag FK

Kaa Gent beleeft een grijs seizoen waarbij het maar niet lukt om aansluiting te vinden bij de top in het Belgische klassement. Vooral de verdediging laat het enorm afweten dit seizoen. Getuige ook de 10 tegendoelpunten in zijn laatste 5 duels. Europees pakte het slechts 4 op 15. Onze voorspelling Kaa Gent-FK Qarabag: FK Qarabag Double Chance, een keuze die op dit moment veel kan opleveren bij de bookmakers.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.