Loading...

Voorspelling KAA Gent - West Ham

13 april 12:45

Voetbal - Europa Conference League

KAA Gent KAA Gent
-
West Ham West Ham

Onze wedtip

KAA Gent Draw No Bet

Unibet 2.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: KAA Gent - West Ham

KAA Gent lijkt op het juiste moment te pieken. In de Belgische Jupiler Pro League staan de troepen van Hein Vanhaezebrouck op de 4e plek met nog 2 speeldagen te gaan. Op het eind van de reguliere competitie speelt de top 4 in België de Champions Play Offs. In eigen land boekte het uit zijn laatste 3 wedstrijden 7 op 9 nadat het Eupen (3-0) en Seraing (0-5) versloeg en thuis gelijkspeelde tegen Union Saint-Gilloise (1-1). In de UEFA Conference League wist het in de 1/8e finale zich voorbij Istanbul Basaksehir te loodsen nadat het thuis eerst gelijkspeelde (1-1) en in Turkije de hamer bovenhaalde (1-4). In de 1/16e finale was het dan weer te sterk voor FK Qarabag nadat het eerst verloor in Azerbeidzjan (1-0) om erna met dezelfde te score te winnen thuis en het af te maken via strafschoppen.

Met West Ham United komt er een traditionele Engelse ploeg van formaat op bezoek maar er liggen mogelijkheden voor KAA Gent in het vizier. The Hammers spelen een absoluut kwakkeljaar en zijn pas terug te vinden op de 14e plaats in Engeland. Met een 6 op 9 wist het zich eindelijk uit de degradatiezone te loodsen waarvan de marge wel nog altijd maar 3 punten is. Het won thuis van Southampton (1-0), verloor zwaar van Newcastle (1-5) om afgelopen weekend te gaan winnen bij Fulham (0-1) In de UEFA Conference League kon het in de 1/8e finale zich makkelijk voorbij AEK Larnaca loodsen nadat het in Cyprus (0-2) en in West Ham (4-0) won.

De highlights: KAA Gent - West Ham

  • KAA Gent 17 op 21 in laatste 7 thuiswedstrijden
  • West Ham 4 op 15 buitenshuis in Premier League
  • KAA Gent 7 wedstrijden op rij ongeslagen

Onze voorspelling: KAA Gent - West Ham

Wij zien een zeer verraderlijke verplaatsing voor West Ham in het vizier. KAA Gent groeit naar een piek toe waarbij het af en toe het beste voetbal op de Belgische voetbalvelden laat zien volgens menig analist. Istanbul Basaksehir kan daarover wellicht ook getuigen nadat de Gentse tornado ginds passeerde. KAA Gent boekt in zijn laatste 7 (Europese en Nationale) thuiswedstrijden 17 op 21 en is inmiddels 7 wedstrijden op rij ongeslagen. Onze voorspelling KAA Gent-West Ham: KAA Gent Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.