Loading...

Voorspelling Ghana - Uruguay

2 december 10:00

Voetbal - WK

Ghana Ghana
-
Uruguay Uruguay

Onze wedtip

Ghana winnaar

Toto 4.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ghana - Uruguay

Het Al Janoub Stadium mag zich opmaken voor de slotspeeldag van de groepsfase en daarin mogen in groep H Ghana en Uruguay het opnemen tegen elkaar. Ghana wist op de eerste speeldag het Portugal aardig moeilijk te maken maar keek uiteindelijk nog tegen een nederlaag aan (3-2). Op de 2e speeldag kon het dan weer Zuid-Korea (2-3) opzij zetten. The Black Stars maakten het zichzelf wel zeer moeilijk door een dubbele voorsprong uit handen te geven, maar gelukkig was daar Mohammed Kudus. De middenvelder van Ajax Amsterdam kon via zijn tweede doelpunt zijn land aan de overwinning helpen. De troepen van bondscoach Otto Addo boekten uit hun vorige 5 interlands 9 op 15. Voor de 3 op 6 op dit WK verloor het vriendschappelijk van Brazilië (3-0) en won het van Nicaragua (0-1) en Zwitserland (2-0). Bij een gelijkspel zijn de Ghanezen geplaatst tenzij Zuid-Korea met twee doelpunten verschil wint van Portugal.

Voor Uruguay is dit WK een domper tot nu. Het kon nog maar 1 punt sprokkelen en wist nog geen enkel doelpunt te scoren. Nu is het aan bondscoach Diego Alonso om zijn team te laten pieken in die laatste wedstrijd want Uruguay moet zelf zijn wedstrijd winnen en hopen dat Zuid-Korea dat niet doet want dan komt het aan op het doelpuntensaldo en daarin doen de Zuid Koreanen het op dit moment beter met twee doelpunten verschil. Suarez & Co boeken uit hun laatste 5 wedstrijden 7 op 15. Voor het WK won het vriendschappelijk van Panama (5-0), verloor het van Iran (0-1) en wist het Canada te verslaan (0-2).

De highlights: Ghana - Uruguay

  • Uruguay nog geen enkel doelpunt gemaakt.
  • Uruguay nog maar in 2 van laatste 5 wedstrijden gescoord.
  • Ghana meest scorende 2e in elke groep.

Onze voorspelling: Ghana - Uruguay

Ghana maakt opnieuw indruk op dit WK en het kan revanche pakken voor het drama dat het meemaakte op het WK 2010 waarbij Uruguay hun op onwaarschijnlijke manier van de halve finale hield. Uruguay maakte nog geen enkele goal en kon zelfs in slechts 2 van zijn laatste 5 wedstrijden een doelpunt maken. Ghana staat 2e en is op dit moment de best scorende 2e in een groep met reeds 5 doelpunten. Wij vinden de huidige odds bij de bookmakers te aantrekkelijk op een Ghanese overwinning en gaan hier gebruik van maken.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Ghana - Uruguay te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Toto
4.7
Ghana wint: €50 X 4.7 = 235€
Bonus €50
N
Toto
3.95
Gelijk €50 X 3.95 = 197.5€
Bonus €50
2
Toto
1.78
Uruguay wint: €50 X 1.78 = 89€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.