Loading...

Voorspelling Gil Vicente - AZ

25 augustus 15:00

Voetbal - Europa Conference League

Gil Vicente Gil Vicente
-
AZ AZ

Onze wedtip

AZ winnaar

Unibet 2.35 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Gil Vicente - AZ

Gil Vicente beleefde een hele matige start van het nieuwe seizoen en het lijkt erop dat ze de goede resultaten van het vorige seizoen geen vervolg gaan geven. De vorig jaar op de vijfde plaats in de Liga Portugal geëindigde ploeg won nog wel zijn eerste competitiewedstrijd tegen Pacos Ferreira met 1-0 maar verloor zijn tweede wedstrijd vorige week van Arouca met 1-0 en kwam afgelopen maandag niet langs Famalicão (0-0). De dit seizoen in Europa debuterende club schakelde in de 3e ronde van deze kwalificatiereeks voor de Conference League over 2 wedstrijden wel Riga FC uit (1-1 en 4-0).

AZ Alkmaar is dit seizoen sterk begonnen met een goede reeks en scoort bovendien redelijk makkelijk. In de Eredivisie staan ze door de 2-0 overwinning op Go Ahead Eagles en de 2-3 overwinning op 6 zes punten na twee speelronden en in de eerdere Conference League kwalificatieronden schakelde ze relatief simpel FK Tuzla City (1-0 en 0-4) en Dundee United (1-0 en 7-0) uit. De Alkmaarders spelen in deze returnwedstrijd sowieso zonder de geblesseerde Jesper Karlsson. De 24-jarige linksbuiten was het vorige seizoen een van de smaakmakers en staat naar verluid in de aandacht van Celta Vigo en AFC Bournemouth. De Zweed maakte in 90 wedstrijden voor AZ 33 doelpunten en gaf 25 assists.

De highlights: Gil Vicente - AZ

  • Gil Vicente heeft de afgelopen drie wedstrijden niet gescoord
  • AZ scoort dit seizoen gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd
  • Gil Vicente speelde afgelopen maandag 0-0 gelijk tegen Famalicão
  • AZ speelde afgelopen weekend geen competitiewedstrijd om zich voor te bereiden op dit duel
  • AZ spits Vangelis Pavlidis scoorde in de laatste 7 wedstrijden 6 doelpunten en gaf 4 assists

Onze voorspelling: Gil Vicente - AZ

Door de vorige week opgelopen 4-0 nederlaag zal het voor Gil Vicente een bijzonder lastig verhaal worden om de groepsfase van de Conference League te halen. De Portugese club scoort de laatste wedstrijden moeizaam en zal deze confrontatie met AZ snel willen afwerken om zich weer op de competitie te kunnen richten. AZ heeft het afgelopen weekend rust gekregen in de competitie en is door de 4-0 overwinning van vorige week al zo goed als zeker van deelname aan het hoofdtoernooi. Wij gaan voor een overwinning voor AZ.  

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.