Loading...

Voorspelling Glasgow Rangers - Ajax

1 november 16:00

Voetbal - Champions League

Glasgow Rangers Glasgow Rangers
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Unibet 1.9 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Glasgow Rangers - Ajax

Op de laatste speeldag van de groepsfase van de UEFA Champions League staat er in Groep A met Rangers FC - Ajax in principe een veredelde oefenmatch op het programma tenzij er een mirakel gebeurd. Rangers FC staat op de allerlaatste plaats en kon geen enkel punt sprokkelen tot nu toe en Ajax staat 3e met slechts 3 punten meer het op de eerste speeldag de Rangers thuis kon kloppen met 4-0. Dat wil dus zeggen dat indien de Rangers alsnog het ticket voor de UEFA Europa League willen afsnoepen van Ajax dat het met maar liefst 5 doelpunten verschil moet winnen. De Rangers verloren zowel tegen Ajax (4-0), Napoli (0-3), Liverpool (2-0), Liverpool thuis (1-7) en Napoli uit (3-0). Met een doelsaldo van -18 lijken de troepen van Giovanni Van Bronckhorst toch een serieuze maat te klein voor het kampioenenbal. Ajax FC doet naast zijn zege op de eerste speeldag niet veel beter en verloor de resterende 4 wedstrijden, dit bij Liverpool (2-1),  thuis tegen Napoli (1-6), uit bij Napoli (4-2) en thuis tegen Liverpool (0-3).

De highlights: Glasgow Rangers - Ajax

  • Ajax versloeg Rangers met 4-0 in heenmatch.
  • Rangers kon geen enkel punt sprokkelen.
  • Rangers negatief doelsaldo van -18.
  • Rangers verloren alle 5 vorige confrontaties met Ajax.

Onze voorspelling: Glasgow Rangers - Ajax

De aanloop naar deze wedstrijd is al niet al te hoopgevend voor de Schotten en dan komt ook nog de statistiek erbij dat het altijd elke wedstrijd verloor die het tegen Ajax Amsterdam speelde. De troepen van Alfred Schreuder krijgen veel kritiek omdat het op het kampioenenbal niet presteerde zoals verwacht maar verdienen toch wel respijt nadat het heel veel basisspelers moest laten gaan naar andere clubs. Wij zien ze alleszins in staat de Champions League in mooiheid afsluiten om zo met een goed gemoed richting de UEFA Europa League te trekken.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.