Loading...

Voorspelling Glasgow Rangers - Leipzig

5 mei 15:00

Voetbal - Europa League

Glasgow Rangers Glasgow Rangers
-
Leipzig Leipzig

Onze wedtip

Glasgow Rangers winnaar

Unibet 3.6 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Glasgow Rangers - Leipzig

Voor de terugronde van de halve finale van de UEFA Europa League mag het Schotse Rangers FC zich opmaken om het eigen Ibrox Stadium RB Leipzig te ontvangen. De heenwedstrijd in Leipzig eindigde op een 1-0 overwinning voor de Duitsers na een doelpunt van Angelino in de slotfase van de wedstrijd. In de kwartfinale wisten de troepen van Giovanni Van Bronckhorst het Portugese SC Braga uit te schakelen nadat het eerst in Portugal met 1-0 verloor maar die scheve situatie in Glasgow kon rechtzetten door met 3-1 te winnen na verlengingen. In de eigen Schotse competitie speelde het afgelopen weekend gelijk tegen Celtic en moet zo lossen in de titelstrijd.

RB Leipzig is weer volledig ‘on track’ sinds de Duitse Italiaan Domenico Tedesco het roer overnam in december vorig jaar. In de Bundesliga staat het weer helemaal bovenaan en strijdt het mee voor de Europese tickets. Het verloor wel op de vorige speeldag op het veld van Borussia Mönchengladbach (3-1) wat naast de verplaatsing naar Bayern München de enige uitnederlaag is in 2022. In de kwartfinale kon Leipzig het Italiaanse Atalanta uitschakelen nadat het eerst op eigen grond 1-1 gelijk speelde en in Italië met een 0-2 zege aan de haal ging.

De highlights: Glasgow Rangers - Leipzig

  • Rangers verloren nog maar 1 wedstrijd op eigen grond in 2022.
  • Rangers verloren nog geen enkele match thuis in de Europa League.
  • Rangers trokken in kwartfinale ook een 1-0 verlies recht.
  • Leipzig 0 op 6 in Bundesliga.
  • Eerste keer dat Leipzig in Schotland speelt.

Onze voorspelling: Glasgow Rangers - Leipzig

De Rangers verloren in 2022 nog maar 1 wedstrijd op eigen grond dit seizoen, dit in functie van de Schotse Premier League tegen Celtic (1-2). Wij zien zeker kansen voor een stugge Schotse ploeg die met veel overgave zal spelen en tippen daarom op een overwinning van de thuisploeg.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.