Loading...

Voorspelling Glasgow Rangers - PSV

16 augustus 15:00

Voetbal - Champions League

Glasgow Rangers Glasgow Rangers
-
PSV PSV

Onze wedtip

Rangers FC Double Chance.

Toto 1.44 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Glasgow Rangers - PSV

In de laatste fase van de kwalificaties voor de UEFA Champions League mag het PSV Eindhoven van Ruud Van Nistelrooy het opnemen tegen het Schotse Rangers van Giovanni van Bronckhorst. De voormalige teammaats van bij Oranje maken er zo een Nederlands onderonsje van in de dug outs. De Rangers kennen onder van Bronckhorst weer Europese hoogdagen. Vorig seizoen waren de Schotten verliezend finalist in de UEFA Europa League waar Frankfurt zich de betere toonde na strafschoppen. In de vorige ronde van de UEFA Champions League schakelde het vice-kampioen van België Union Saint-Gilloise uit nadat het eerst de heenwedstrijd met 2-0 verloor gevolgd door een klinkende zege op eigen bodem (3-0). In totaal pakken de Rangers 12 op 15 uit hun vorige 5 wedstrijden. Naast de dubbele confrontatie met Union won het in de Schotse competitie van Livingston (1-2), Kilmarnock (2-0) en St Johnstone (4-0).

In het eerste seizoen als trainer van een eerste team boekt Ruud Van Nistelrooy alvast zijn eerste successen. Het loodste zich met AS Monaco voorbij een zeer moeilijke tegenstander na een gelijkspel in Frankrijk (1-1) en een gewonnen wedstrijd na verlengingen in Eindhoven (3-2) waar Luuk de jong in de tweede verlenging de beslissende treffer op zijn conto wist te schrijven. In zijn eerste wedstrijd met inzet wist Van Nistelrooy tevens een succes te behalen door Ajax Amsterdam te kijk te zetten in de supercup (3-5). Daarnaast won het in de Eredivisie tegen FC Emmen (4-1) en GO Ahead Eagles (2-5).

De highlights: Glasgow Rangers - PSV

  • 13 op 15 voor PSV Eindhoven.
  • Van Bronckhorst gidste Rangers al naar Europese successen.
  • PSV won slechts 1 van 6 voorafgaande matchen tegen Rangers.
  • 9 op 9 voor de Rangers.

Onze voorspelling: Glasgow Rangers - PSV

De Rangers wisten in de vorige voorronde een scheve situatie vlot om te draaien tegen het Belgische Union. Dat PSV Eindhoven een andere koek zal worden zal Van Bronckhorst als geen ander weten. Wij vermoeden dat de Schotten in de eerste van de 2 duels zich niet zullen laten verschalken. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.