Loading...

Voorspelling Glasgow Rangers - Union Sint-Gillis

9 augustus 14:45

Voetbal - Champions League

Glasgow Rangers Glasgow Rangers
-
Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis

Onze wedtip

Meer dan 2.5 goals

Unibet 2.08 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Glasgow Rangers - Union Sint-Gillis

Glasgow Rangers FC is in de Scottish Premiership het seizoen goed begonnen met twee overwinningen. De eerste wedstrijd tegen Livingston FC werd met 1-2 gewonnen en afgelopen zaterdag werd er met 2-0 van Kilmarnock FC gewonnen. Door deze twee overwinningen staat de regerend bekerwinnaar van Scotland met 6 punten, samen met aartsrivaal Celtic, boven aan de ranglijst. De ploeg van Giovanni van Bronkhorst zal in deze returnwedstrijd aan de bak moeten om de 2-0 nederlaag van vorige week recht te zetten. Vorig seizoen kon de club ondanks diverse nederlagen in de heenwedstrijden, tegen onder andere SC Braga en RB Leipzig, het rechtzetten in de returnwedstrijden en het uiteindelijk schoppen tot de finale van de Europa League.

Union Sint Gillis begon dit seizoen redelijk goed met een overwinning in de eerste speelronde van de Jupiler Pro League op RSC Charleroi en de 2-0 overwinning op Rangers FC in de heenwedstrijd van deze CL-kwalificatie maar ging afgelopen zaterdag met 3-0 hard onderuit tegen KV Mechelen. De club die het vorige seizoen verraste door als promovendus aan het einde van het reguliere seizoen bovenaan de ranglijst te eindigen heeft een redelijk goede voorbereiding gehad waarin er onder andere met 0-4 van Feyenoord werd gewonnen.

De highlights: Glasgow Rangers - Union Sint-Gillis

  • Rangers FC won afgelopen zaterdag met 2-0 van Kilmarnock FC
  • Union SG verloor afgelopen zaterdag met 3-0 van KV Mechelen
  • De heenwedstrijd vorige week werd met 2-0 gewonnen door Union SG
  • Rangers FC mist door blessures: Nnamdi Ofoborh, Kemar Roofe en Ianis Hagi
  • Union SG mist door blessures: Dennis Eckert Ayensa, Gustaf Nilsson en Koki Machida

Onze voorspelling: Glasgow Rangers - Union Sint-Gillis

Er ligt voor Rangers FC een grote uitdaging om de 2-0 nederlaag van vorige week weg te poetsen. De Schotse ploeg heeft dit het vorige seizoen vaker gedaan op Europees niveau, dus het lijkt niet onmogelijk dat de club zich alsnog door deze kwalificatieronde heen speelt. Union SG heeft vorige week een stap in de goede richting gezet maar ging afgelopen zaterdag in de Belgische competitie pijnlijk met 3-0 onderuit tegen KV Mechelen. Wij gaan voor meer dan 2.5 doelpunten.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.