Loading...

Voorspelling Go Ahead Eagles - Feyenoord

11 mei 14:00

Voetbal - Eredivisie

Go Ahead Eagles Go Ahead Eagles
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

GO Ahead Eagles +1 Asian Handicap.

Unibet 2.15 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Go Ahead Eagles - Feyenoord

Voor de voorlaatste speeldag van de Eredivisie mag GO Ahead Eagles zich opmaken om Feyenoord Rotterdam te ontvangen in de De Adelaarshorst. De thuisploeg die als promovendus overkwam uit de Eerste Divisie en momenteel de 11e plaats bekleedt, kan tevreden terugblikken op het seizoen. Kees van Wonderen heeft van zijn elftal een stugge tegenstander gemaakt die vooral thuis veel punten kon boeken. GO Ahead Eagles is de 8e beste thuisploeg uit de Eredivisie. Uit zijn laatste 5 thuiswedstrijden boekte GO Ahead Eagles 10 op 15. Het won daarbij tegen Ajax Amsterdam (2-1), speelde gelijk tegen FC Utrecht (1-1), won tegen Cambuur Leeuwarden (0-0), en Willem II (4-0) maar verloor de vorige thuiswedstrijd tegen Vitesse Arnhem (1-2).

Feyenoord Rotterdam die vorige week de kwalificatie voor de finale van de UEFA Conference League mocht vieren is zeker van zijn 3e plaats en zal dus volgend seizoen aantreden in de UEFA Europa League. In zijn laatste 5 uitwedstrijden pakte Feyenoord Rotterdam 9 op 15. Het verloor daarbij op het veld van AZ Alkmaar (2-1), won nadien bij Zwolle (1-2) om erna weer te verliezen op het veld van Ajax Amsterdam (3-2). De laatste twee uitwedstrijden kon het telkens winnend afsluiten bij Heracles (1-4) en Fortuna Sittard (1-3). 

 

De highlights: Go Ahead Eagles - Feyenoord

  • Heenwedstrijd werd 2-0 voor Feyenoord.
  • GO Ahead Eagles kan nog enkele plekken stijgen.
  • GO Ahead Eagles 0 op 9.
  • Feyenoord 5 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • Feyenoord 3e beste uitploeg.

Onze voorspelling: Go Ahead Eagles - Feyenoord

Feyenoord zal zich wellicht al aan het voorbereiden zijn op de finale van de UEFA Conference League die al op 25 mei zal plaatsvinden. WIj verwachten een gretige thuisploeg die in zijn eerste seizoen terug op het hoogste niveau nog enkele plaatsjes zal willen stijgen in het klassement. Daarom kiezen we voor een Asian Handicap Bet op GO Ahead Eagles.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.