Loading...

Voorspelling Go Ahead Eagles - Willem II

8 april 14:00

Voetbal - Eredivisie

Go Ahead Eagles Go Ahead Eagles
-
Willem II Willem II

Onze wedtip

Go Ahead Eagles winnaar

Unibet 2.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Go Ahead Eagles - Willem II

Voor speeldag 29 mag GO Ahead Eagles zich opmaken om thuis in De Adelaarshorst Willem II te ontvangen. Met een 6 op 6 tegen Cambuur (3-0) en Zwolle (0-1) wist GO Ahead Eagles zich verder te herpakken in de Eredivisie. De promovendus staat momenteel op de 10e plaats en behoud lijkt stilaan een zekerheid aan het worden. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt GO Ahead Eagles 10 op 15. Het won daarbij thuis tegen Ajax Amsterdam (2-1), speelde thuis gelijk tegen FC Utrecht (1-1), verloor bij Sparta Rotterdam (1-0), en won zoals eerder vermeld tegen Cambuur en Zwolle.

Willem II blijft in de hoek waar de klappen vallen en kon al 7 wedstrijden op rij niet meer winnen. Het begon het seizoen uitstekend en nestelde zich in de top van het klassement maar inmiddels zijn we enkele maanden verder en zit het in acuut degradatiegevaar. Het heeft amper 1 punt meer dan 16e in de stand Sparta Rotterdam, maar Sparta heeft 2 wedstrijden minder gespeeld. Willem II kon amper 2 punten sprokkelen in zijn laatste 5 wedstrijden tegen Groningen (1-0), thuis tegen Heerenveen (0-0), op Sittard (1-0), thuis tegen AZ Alkmaar (2-2) en bij Feyenoord (2-0). 

 

De highlights: Go Ahead Eagles - Willem II

  • GO Ahead Eagles won heenwedstrijd in Tilburg.
  • GO Ahead 3 wedstrijden op rij ongeslagen thuis.
  • Willem II verloor 9 wedstrijden op rij uit.
  • Willem II won al 10 wedstrijden op rij niet uit.
  • Willem II slechts 2 op 12 onder nieuwe coach.

Onze voorspelling: Go Ahead Eagles - Willem II

Het aanstellen van Kevin Hofland als nieuwe trainer heeft Willem II duidelijk nog geen vruchten afgeworpen. Het boekte 2 op 12 en verkeerd in acuut degradatiegevaar. GO Ahead is in betere doen en verraste door Ajax te verslaan op eigen grond. Wij zien geen goede afloop voor Willem II.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.