Loading...

Voorspelling FC Groningen - Ajax

2 april 10:30

Voetbal - Eredivisie

FC Groningen FC Groningen
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

FC Groningen Double Chance.

Toto 3.45 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Groningen - Ajax

De troepen van Danny Buijs mogen zich opmaken om op speeldag 28 leider Ajax te ontvangen in het eigen Euroborg stadion. FC Groningen zit in een opwaartse trend met een 11 op 15 wat de beste reeks is die ze tot nu toe neerzette in de competitie. Het speelde daarbij gelijk op Zwolle (1-1), won thuis van Willem II (1-0), speelde gelijk op Feyenoord (1-1) en won achtereenvolgens tegen NEC Nijmegen (4-3) en FC Utrecht (1-3). Als nummer 8 begint het zo weer zicht te krijgen op een plek in de Play Offs waarin gestreden zal worden voor een Europees ticket.

Ajax Amsterdam wist op de vorige speeldag tweemaal een achterstand goed te maken thuis tegen Feyenoord en de wedstrijd alsnog te winnen (3-2) het vermeed zo een tweede nederlaag op rij thuis want enkele dagen ervoor leed het nog de pijnlijke uitschakeling thuis door Benfica (0-1). Ajax boekte 13 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het won bij Willem II (0-1), leed zijn enige nederlaag op verplaatsing bij GO Ahead Eagles (2-1), versloeg thuis RKC Waalwijk (3-2), ging in Cambuur gaan winnen (1-2) en versloeg zoals eerder vermeld Feyenoord.

De highlights: FC Groningen - Ajax

  • FC Groningen won twee vorige ontmoetingen tegen Ajax op eigen grond.
  • FC Groningen 11 op 15.
  • Ajax 12 op 15.

Onze voorspelling: FC Groningen - Ajax

FC Groningen weet hoe het moet winnen tegen Ajax. De vorige twee confrontaties in het Euroborg stadion wist FC Groningen te winnen telkens in het teken van de Eredivisie. Verraderlijke trip voor de Amsterdammers die zich geen puntenverlies kunnen veroorloven want PSV Eindhoven volgt op amper 2 punten.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.