Loading...

Voorspelling FC Groningen - Fortuna Sittard

8 februari 14:00

Voetbal - KNVB Beker

FC Groningen FC Groningen
-
Fortuna Sittard Fortuna Sittard

Onze wedtip

Fortuna Sittard Draw No Bet

Unibet 1.98 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Groningen - Fortuna Sittard

FC Groningen, momenteel 6e in de eerste divisie, mag in de kwartfinale nog eens proeven van Eredivisie-voetbal met een duel tegen Fortuna Sittard. FC Groningen kon in de 1/8e finale reeds Eredivisionist Excelsior Rotterdam uitschakelen (0-2) en in de 1/16e finale was het te sterk voor reeksgenoot Willem II. In de competitie verloor het afgelopen weekend op bezoek bij Dordrecht (1-0).

Met Fortuna Sittard komt de nummer 10 uit de Eredivisie op bezoek. De troepen van Danny Buijs zijn inmiddels aan het 6e opeenvolgende seizoen bezig op het hoogste niveau… In de 1/8e finale was het te sterk voor reeksgenoot Almere City (1-2). In de 1/16e finale ging FC Eindhoven voor de bijl (0-2). In de competitie speelde het afgelopen weekend gelijk thuis tegen Heerenveen (3-3).

De highlights: FC Groningen - Fortuna Sittard

  • Fortuna Sittard boekte 9 op 9 tegen FC Groningen
  • FC Groningen won al 2 thuiswedstrijden niet meer van Fortuna Sittard
  • Fortuna Sittard 4 wedstrijden op rij ongeslagen
  • FC Groningen verloor belangrijk duel afgelopen weekend

Onze voorspelling: FC Groningen - Fortuna Sittard

FC Groningen vat deze wedstrijd aan na een verlies in een belangrijk duel tegen Dordrecht, een concurrent voor een plek in de Play Offs. Tegen Fortuna Sittard haalt het geen te beste cijfers met een 0 op 9. Fortuna Sittard komt met vertrouwen na 4 uitwedstrijden zonder nederlaag. Onze voorspelling FC Groningen-Fortuna Sittard: Fortuna Sittard Draw No Bet.

 

1
Unibet
2.8
FC Groningen wint: €50 X 2.8 = 140€
Bonus €50
N
Unibet
3.3
Gelijk €50 X 3.3 = 165€
Bonus €50
2
Unibet
2.48
Fortuna Sittard wint: €50 X 2.48 = 124€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.