Loading...

Voorspelling SC Heerenveen - Ajax

11 februari 8:30

Voetbal - Eredivisie

SC Heerenveen SC Heerenveen
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Toto 1.68 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SC Heerenveen - Ajax

Speeldag 21 staat op het programma in de Eredivisie en daarin mogen twee ploegen die onder de verwachtingen presteren dit seizoen het tegen elkaar opnemen. Heerenveen staat momenteel op de 13e plaats en staat amper twee plaatsen boven de degradatiezone. Ajax staat op de 5e plaats en probeert zich onder John van’t Schip richting een Europees ticket te worstelen.

Heerenveen kon al 6 wedstrijden op rij niet winnen. De troepen van Kees van Wonderen boeken dan ook slechts 3 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Het verloor van FC Volendam (1-2), speelde gelijk bij Zwolle (2-2), verloor van Excelsior (3-0), speelde thuis gelijk tegen AZ Alkmaar (2-2) en speelde gelijk bij Fortuna Sittard (3-3).

Ajax boekt 11 op 15 uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden. Het speelde thuis gelijk tegen PEC Zwolle (2-2), won bij GO Ahead Eagles (2-3), won van RKC Waalwijk (4-1), won van Heracles (2-4) en speelde thuis gelijk tegen PSV Eindhoven (1-1). De samenwerking met John van’t Schip mag op competitievlak alvast een succes genoemd worden. Sinds hij overnam boekte Ajax 30 op 36 en verloor het geen enkele keer in de competitie.

De highlights: SC Heerenveen - Ajax

  • Heerenveen won al 6 keer op rij niet
  • Heerenveen 3 op 18
  • Ajax 30 op 36 onder John van’t Schip
  • Ajax won laatste 4 uitwedstrijden

Onze voorspelling: SC Heerenveen - Ajax

Ajax Amsterdam kan bij winst een gouden zaak doen en de top 4 binnenwippen. Van daaruit kan het zijn jacht inzetten richting de top 3. Winnen bij Heerenveen lijkt tegenwoordig een meer dan haalbare kaart. De Friese club boekt amper 3 op 18 en won al 6 opeenvolgende wedstrijden niet meer. Ajax won dan weer zijn laatste 4 uitwedstrijden. Onze voorspelling Heerenveen-Ajax Amsterdam: Ajax Amsterdam wint.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.