Loading...

Voorspelling SC Heerenveen - Feyenoord

1 maart 14:00

Voetbal - KNVB Beker

SC Heerenveen SC Heerenveen
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Toto 1.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SC Heerenveen - Feyenoord

Leider uit de Eredivisie Feyenoord mag zich voor de kwartfinale van de KNVB Beker opmaken voor een verplaatsing naar de huidige nummer 10 in de Eredivisie, Heerenveen. Heerenveen, dat onder de vleugels van Kees van Wonderen speelt, lijkt met 7 punten achterstand op de Play Offs plaatsen zich te zullen moeten focussen op de beker indien het een Europees ticket wilt halen. In de 1/8e finale ging het voorbij NAC Breda (1-2), in de 1/16e finale kon het zich voorbij FC Volendam loodsen (2-0) en op bezoek bij Derde Divisie-club HSV Hoek had het verlengingen nodig  in de 1/32e finale (2-4). In de competitie halen de Friezen slechts 3 op 15 waarbij het afgelopen weekend thuis verloor tegen RKC Waalwijk (1-4).

Bij Feyenoord loopt het een pak lekkerder. De troepen van Arne Slot wonnen hun laatste 3 competitieduels en boeken in de Eredivisie 11 op 15. Momenteel verdedigt het een voorsprong van 3 punten op eerste achtervolger Ajax Amsterdam. In de 1/8e finale kon Feyenoord in eigen huis NEC Nijmegen opzij zetten na strafschoppen (5-4). In de 1/16e finale wist het tegen PEC Zwolle (3-1) opzij te zetten. Afgelopen weekend won Feyenoord zijn competitieduel bij Fortuna Sittard (2-4).

De highlights: SC Heerenveen - Feyenoord

  • Heerenveen 3 op 15 in competitie
  • Feyenoord 13 wedstrijden op rij ongeslagen
  • Feyenoord won 3 van laatste 4 duels tegen Heerenveen
  • Heerenveen kon al 4 wedstrijden niet winnen tegen Feyenoord

Onze voorspelling: SC Heerenveen - Feyenoord

Heerenveen draait een heel slecht seizoen, dus moet het zijn pijlen op de beker richten. Toch zien we niet veel graten in de Friese club. Het pakte slechts 3 op 15 in de competitie en moet het nu opnemen tegen een ploeg waartegen het al 4 wedstrijden niet kon winnen en driemaal de duimen moest leggen ertegen tijdens de laatste 4 ontmoetingen. Onze voorspelling Heerenveen-Feyenoord: Feyenoord wint. Leider Feyenoord lijkt onklopbaar met reeds 13 wedstrijden op rij zonder nederlaag.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.