Loading...

Voorspelling SC Heerenveen - Feyenoord

17 maart 9:30

Voetbal - Eredivisie

SC Heerenveen SC Heerenveen
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Unibet 1.42 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SC Heerenveen - Feyenoord

Met nog 9 speeldagen te gaan en 10 punten achterstand op PSV Eindhoven lijkt het voor Feyenoord Rotterdam als nummer 2 in het klassement bijzonder moeilijk om zich alsnog in het titeldebat te mengen. In dat opzicht moest het zijn vorige uitwedstrijd bij PSV Eindhoven (2-2) winnend afsluiten en hopen op een misstap van de Eindhovenaren. Van beide kwam niets in huis. Met FC Twente op plaats nummer 3 lijkt het vooral zaak om de 2e plaats zo rap mogelijk veilig te stellen. Arne Slot’s troepen boeke 13 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden waar bij het naast het gelijke spel in Eindhoven won van Sparta Rotterdam (2-0), RKC Waalwijk (1-0), Almere City (0-2) en Heracles (3-0).

De Rotterdammers zakken af naar de nummer 9 in het klassement dat nog volop strijdt om een plekje in de top 8 om deel te nemen aan de Europe Play Offs. Heerenveen boekt 9 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Daarbij won het van Ajax (3-2), verloor het van GO Ahead Eagles (0-2), won het van FC Volendam (0-4), won het van Zwolle (2-0) en verloor het van NEC Nijmegen (2-0). De troepen van Kees Van Wonderen eindigde de vorige twee seizoen als 8e.

De highlights: SC Heerenveen - Feyenoord

  • Heerenveen won al 6 wedstrijden niet meer van Feyenoord
  • Heerenveen won maar 3 van laatste 11 wedstrijden
  • Feyenoord al 11 competitieduels op rij ongeslagen
  • Laatste sprankel hoop voor Feyenoord?

Onze voorspelling: SC Heerenveen - Feyenoord

Als Feyenoord Rotterdam zijnde moet je uiteraard elke wedstrijd aanvatten om te winnen en nooit opgeven. Misschien dat de pijnlijke Europese uitschakeling en de toch pittige thuiswedstrijd voor PSV Eindhoven (vs FC Twente) toch nog voor een sprankeltje hoop zorgt? Feyenoord heeft al 6 wedstrijden op rij niet meer verloren van Heerenveen, dat zelf amper 3 wedstrijden van de laatste 11 winnend kon afsluiten. Onze voorspelling Heerenveen-Feyenoord: Feyenoord wint.

 

1
Unibet
6.25
SC Heerenveen wint: €50 X 6.25 = 312.5€
Bonus €50
N
Unibet
5
Gelijk €50 X 5 = 250€
Bonus €50
2
Unibet
1.42
Feyenoord wint: €50 X 1.42 = 71€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.