Loading...

Voorspelling SC Heerenveen - FC Utrecht

29 oktober 10:30

Voetbal - Eredivisie

SC Heerenveen SC Heerenveen
-
FC Utrecht FC Utrecht

Onze wedtip

FC Utrecht verliest niet.

Unibet 1.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SC Heerenveen - FC Utrecht

Op speeldag 12 staat in de Eredivisie het duel tussen Heerenveen en FC Utrecht op het programma. De troepen van trainer Kees van Wonderen staan momenteel op een 7e plaats met 17 punten op 33. Meedoen voor de Europese tickets is het hoofddoel van de Friese club. Vorig seizoen eindigde het op een 8e plek. Uit hun laatste 5 wedstrijden boekt het 8 op 15. Het kon daarbij winnen van FC Twente (2-1), speelde gelijk bij FC Emmen (0-0), verloor van PSV Eindhoven (0-1), speelde gelijk bij GO Ahead Eagles (1-1) en won op de vorige speeldag bij FC Volendam (1-3). Het FC Utrecht van Henk Fraser heeft dezelfde Europese ambitie als Heerenveen. De nummer 7 van vorig seizoen staat momenteel opnieuw op de 8e plek met 15 punten. Het boekt 7 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het speelde thuis gelijk tegen NEC Nijmegen (0-0), won bij Excelsior (0-1), verloor thuis van AZ Alkmaar (1-2), verloor zwaar bij PSV Eindhoven (6-1) en won op de vorige speeldag thuis van Sparta Rotterdam (3-1).

De highlights: SC Heerenveen - FC Utrecht

  • Heerenveen kon al 7 duels niet winnen van FC Utrecht.
  • FC Utrecht won vorige 3 confrontaties.
  • Heerenveen kon nog maar 4 keer scoren thuis.

Onze voorspelling: SC Heerenveen - FC Utrecht

Heerenveen mikt op een Europees ticket maar moet de cijfers toch nog wat opkrikken. We zien bijvoorbeeld dat het in de 5 gespeelde thuisduels nog maar 4 keer de weg naar het doel kon vinden. Vorige week had het bovendien verlengingen nodig tegen amateurclub Hoek om zich plaatsen voor de volgende ronde van de beker. De vorige 7 duels kon het alvast niet winnen van FC Utrecht en de laatste 3 keer ging het zelfs telkens de boot in.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.