Loading...

Voorspelling Heracles Almelo - ADO Den Haag

5 augustus 14:00

Voetbal - Eerste Divisie

Heracles Almelo Heracles Almelo
-
ADO Den Haag ADO Den Haag

Onze wedtip

gelijk

Unibet 3.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Heracles Almelo - ADO Den Haag

Op vrijdag 5 augustus 2022 begint het Eerste Divisie seizoen en er staat gelijk een kraker op het programma. Degradant Heracles, dat zo snel mogelijk weer wil terugkeren naar de Eredivisie, ontvangt in het eigen Erve Asito stadion een andere kandidaat voor promotie, ADO Den Haag. Voor Heracles zag het er tot vlak voor het einde van de competitie naar uit dat het 'gewoon' in de Eredivisie zou blijven, maar door een slechte reeks aan het eind van het seizoen degradeerde het alsnog via de promotie/degradatie playoffs. De ploeg zag sterspelers als de Italiaanse back Quagliata vertrekken, maar haalde ook verrassend Marko Vejinovic binnen. De nieuwe trainer voor dit seizoen is John Lammers. Heracles maakte een wisselvallige oefenperiode door. Van de vijf gespeelde duels won het er twee en verloor het er drie. 

ADO Den Haag miste vorig op slechts een haar na promotie naar de Eredivsie, nadat in de promotie/degradatie playoff finale op spectaculaire wijze verloor van Excelsior. Na een 4-4 gelijkspel waarin de ploeg aanvankelijk met 3-0 leidde verloor het uiteindelijk alsnog na strafschoppen. Dit seizoen heeft de ploeg van de kersverse trainer Dirk Kuijt geen grote oefencampagne gespeeld. Van de drie duels die op het programma stonden werden er twee afgelast. Het enige vriendschappelijke duel dat het speelde ging tegen het Belgische SK Beveren en werd door ADO met 2-1 gewonnen. 

De highlights: Heracles Almelo - ADO Den Haag

  • Heracles is de laatste 4 duels tegen ADO Den Haag ongeslagen.
  • ADO Den Haag wist in de laatste 8 duels niet de nul te houden.
  • In 7 van de laatste 8 duels van beide ploegen vielen meer dan 2.5 goals.
  • In 5 van de laatste 6 duels van Heracles scoorden beide teams.
  • ADO was in 5 van zijn laatste 7 duels de ploeg die de score opende.

Onze voorspelling: Heracles Almelo - ADO Den Haag

Een mooi affiche in de Eerste Divisie tussen twee ploegen die dit seizoen vol voor promotie gaan. Heracles degradeerde verrassend en zag een aantal belangrijke spelers vertrekken, maar haalde ook Marko Vejinovic binnen. ADO Den Haag miste op een haar na promotie en wist de ploeg redelijk bij elkaar te houden. Wij denken dat beide ploegen elkaar momenteel heel weinig ontlopen en zetten in op een gelijkspel met meer dan 2.5 goals.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.