Loading...

Voorspelling Inter Milan - AC Milan

19 april 15:00

Voetbal - Coppa Italia

Inter Milan Inter Milan
-
AC Milan AC Milan

Onze wedtip

Inter Milan winnaar

Unibet 1.95 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Inter Milan - AC Milan

Het is weer zover in Italië, de derby der derby’s, de Derby della Madonnina zoals de Italianen het noemen staat weer op het programma in functie voor de terugmatch van de halve finale van de Coppa Italia. De heenmatch eindigde in een 0-0 gelijkspel. Het belooft ditmaal extra intensief te gaan worden want naast de strijd voor een finaleplaats in de Coppa D’Italia is er ook nog de spannende titelstrijd. Met nog 5 speeldagen te gaan voert AC Milan de leiding in de tabellen met twee punten voorsprong op Inter dat 1 wedstrijd minder gespeeld heeft. De Rossoneri kunnen onder de vleugels van trainer Stefano Pioli voor het eerst sinds 2003 opnieuw de Coppa pakken in Italië. In de kwartfinale wist AC Milan Lazio Rome eruit te kegelen met een 4-0 overwinning. Uit zijn laatste 5 partijen boekte het 11 op 15 na een zege tegen Empoli (1-0), Cagliari (0-1), twee opeenvolgende gelijke spelen tegen Bologna (0-0) thuis en uit bij Torino (0-0). Op de vorige speeldag won het thuis met 2-0 van Genoa.

Terwijl iedereen vreesde voor een totale instorting van het sportieve succes van Inter Milaan dit seizoen door de financiële problemen doet Simone Inzaghi het uitstekend in zijn eerste seizoen als Inter coach. Antonio Conte is inmiddels volledig vergeten en het spitsenduo Martinez en Dzeko vangen het vertrek van Romelu Lukaku uitstekend op. In de kwartfinale kon Inter Milaan AS Roma met 2-0 verslaan. Uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden boekt Inter ook 11 op 15. Het speelde gelijk bij Torino (1-1) en gelijk thuis tegen Fiorentina (1-1) om nadien driemaal te winnen, dit tegen Juventus (0-1), Verona (2-0) en Spezia (1-3).

De highlights: Inter Milan - AC Milan

  • AC Milan al 13 wedstrijden ongeslagen.
  • Inter 9 wedstrijden na elkaar ongeslagen.
  • Inter kon derby al driemaal na elkaar niet winnen.
  • AC Milan kon derby al 8 maal niet meer winnen als thuisploeg
  • Sinds 2011 geen Milanese winnaar van Coppa Italia.

Onze voorspelling: Inter Milan - AC Milan

Beide ploegen zijn enorm aan elkaar gewaagd. Zowel AC als Inter zijn nu al een ruime tijd ongeslagen. Toch zal er een winnaar moeten bepaald worden in deze derby. Wat opvallend is is dat AC Milan de derby al 8 maal niet kon winnen als thuisploeg en won vorig jaar als uitploeg dit duel met 1-2. Wij zetten ons geld op een overwinning van Inter Milaan.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.