Loading...

Voorspelling Inter Milan - Barcelona

4 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Inter Milan Inter Milan
-
Barcelona Barcelona

Onze wedtip

Minder dan 2.5 goals

Unibet 2.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Inter Milan - Barcelona

Internazionale is het nieuwe seizoen erg matig begonnen en verloor in de laatste 8 wedstrijden maar liefst 5 maal. Afgelopen weekend werden er door trainer Simone Inzaghi wederom slechte zaken gedaan door met 1-2 te verliezen van directe concurrent op de ranglijst, AS Roma. De club uit Milaan staat hierdoor na 8 speelronden met 12 punten op de 7e plaats in de Serie A. De club die het vorige seizoen nog lang meestreed om de landstitel mist met Romelu Lukaku een belangrijk aanspeelpunt en iemand die een doelpunt kan maken. De 29-jarige Belgische spits staat al een aantal weken aan de zijlijn met spierproblemen en hoopt komende week de training te hervatten.

FC Barcelona is momenteel in alles het tegenbeeld van tegenstander Internazionale en is in de Spaanse La Liga nog ongeslagen na 7 speelronden. Maar liefst 6 van deze 7 wedstrijden werden winnend afgesloten en de Catalaanse club lijkt dit seizoen klaar om te strijden met aartsrivaal Real Madrid om de landstitel. De man in vorm bij Barcelona is Robert Lewandowski. De 34-jarige Pool scoorde afgelopen weekend de winnende tegen RCD Mallorca (0-1) en vond in totaal in de Spaanse competitie in 7 wedstrijden 9 keer het net.

De highlights: Inter Milan - Barcelona

  • FC Barcelona is de laatste 7 wedstrijden in La Liga ongeslagen
  • In alle eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 2.5 doelpunten per wedstrijd gescoord
  • FC Barcelona kreeg in 6 van de laatste 9 wedstrijden geen enkel doelpunt tegen
  • Internazionale verloor 5 van de laatste 8 gespeelde wedstrijden
  • Internazionale won 2 van de 14 eerdere confrontaties met FC Barcelona

Onze voorspelling: Inter Milan - Barcelona

Internazionale presteert de laatste weken erg matig en de druk zal bij een volgende nederlaag alleen maar toenemen. De Italianen hebben het traditioneel gezien altijd erg lastig tegen Barcelona en zullen in deze wedstrijd alles uit de kast moeten halen om te overleven. FC Barcelona is het seizoen juist ijzersterk begonnen en heeft mede door de vele zomertransfers een ruime selectie met veel kwaliteiten. Wij denken dat Internazionale de schade zal willen beperken en erg defensief zal spelen. Wij gaan voor minder dan 2.5 doelpunten.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.