Loading...

Voorspelling Inter Milan - Bayern München

7 september 15:00

Voetbal - Champions League

Inter Milan Inter Milan
-
Bayern München Bayern München

Onze wedtip

Meer dan 2.5 goals

Unibet 1.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Inter Milan - Bayern München

De openingsronde van het nieuwe Champions League seizoen zal niet zonder enkele mooie affiches tussen Europa's top zijn. In 1 van deze must-see wedstrijden zal Inter het op 7 september in Milaan op gaan nemen tegen Bayern München. Na een zwaarbevochte 3-2 nederlaag tegen rivaal AC Milan zal Inter de zure nasmaak snel willen wegspoelen om zich voor te bereiden op deze volgende zware tegenstander. Tot dusverre levert Inter gemixte prestaties in de vroege fase van haar nieuwe seizoen. De club weet solide aanvallend spel te leveren, maar heeft al meerdere wedstrijden moeten afleggen vanwege de verdedigende zwakte die het van tijd tot tijd toont. Wanneer Inter andere capabele aanvallende ploegen tegen komt heeft het dan ook regelmatig moeite met overwinningen bewerkstelligen, ondanks dat het zelf wel van scoren afweet.

Aan de andere kant blijft Bayern München steevast tot de Europese top behoren. Ondanks dat het vorige Champions League seizoen voor de club op verrassende wijze vroegtijdig werd beëindigd is Bayern ook dit jaar weer een top kandidaat om de finale te bereiken. Binnen eigen land heeft de club nog geen competitiewedstrijden verloren. Met name aan de aanvallende kant weet het regelmatig indrukwekkende scores neer te zetten, ondanks de gelijkspelen die het ook heeft gespeeld waarbij het aanvallend niet in ritme kon komen. Over het algemeen blijft de grote kracht van Bayern dan ook haar sterke aanval, terwijl ook de verdedigende een solide eenheid vormt. 

De highlights: Inter Milan - Bayern München

  • 9 van de laatste 10 wedstrijden van Inter zagen 3 of meer doelpunten.
  • 6 van de laatste 10 wedstrijden van Bayern München zagen 3 of meer doelpunten.
  • Inter heeft 21 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • Bayern München heeft 35 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • Inter heeft 18 tegendoelpunten geïncasseerd in haar laatste 10 wedstrijden.

Onze voorspelling: Inter Milan - Bayern München

De wedstrijd tussen Inter en Bayern München belooft een interessante partij te kunnen gaan worden gezien de recente prestaties en speelstijlen van beide teams. Aan de ene kant levert Inter wisselvallig spel waarbij het een sterke aanval heeft, maar haar verdediging ook grote momenten van zwakte kent. Daarnaast bezit Bayern München 1 van de meest scorende aanvallen van Europa met meerdere grote uitslagen. Wij verwachten daarom meer dan 2.5 doelpunten te zien in deze wedstrijd.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.