Loading...

Voorspelling Inter Milan - Porto

22 februari 15:00

Voetbal - Champions League

Inter Milan Inter Milan
-
Porto Porto

Onze wedtip

FC Porto Draw No Bet

Unibet 3.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Inter Milan - Porto

Aanstaande woensdagavond staat er opnieuw UEFA Champions League-voetbal op het programma in San Siro. Ditmaal speelt Inter Milaan de 1/8e finale, dit tegen FC Porto. De huidige nummer 2 uit de Italiaanse Serie A eindigde in de groepsfase tweede na FC Bayern München in groep C. Daarin haalde het 10 op 18 en hield zo FC Barcelona en Plzen achter zich. De eerste speeldag ging het onderuit tegen Bayern München (0-2), gevolgd door een overwinning tegen Plzen (0-2) en FC Barcelona (1-0). Daarna volgde een gelijkspel op het veld van FC Barcelona (3-3), een overwinning tegen Plzen (4-0) en een nieuwe nederlaag tegen Bayern München (2-0).

FC Porto begon de UEFA Champions League op dramatische wijze en pakte 0 op 6 in zijn eerste twee wedstrijden. Het ging onderuit bij Atlético Madrid (2-1) en ging thuis zwaar onderuit tegen Club Brugge (0-4). Toch werd het alsnog groepswinnaar door uiteindelijk 12 op 12 te boeken. Daarbij won het de volgende wedstrijden: Bayer Leverkusen thuis (2-0), Bayer Leverkusen uit (0-3), Club Brugge uit (0-4) en Atlético Madrid thuis (2-1). De troepen van Sergio Conceiçao staan in de eigen competitie op de tweede plek. In tegenstelling tot Inter in de serie A, waar Napoli een gigantische voorsprong heeft met 15 punten, zit Porto volop in een titelstrijd verwikkeld met Benfica dat slechts 2 punten voorstaat.

De highlights: Inter Milan - Porto

  • FC Porto 18 op 18 in eigen competitie
  • FC Porto 12 op 12 in UEFA Champions League
  • FC Porto 6 op 6 in laatste 2 uitmatchen UEFA Champions League
  • Laatste uitnederlaag FC Porto in september 2022

Onze voorspelling: Inter Milan - Porto

Het Inter Milaan van Simone Inzaghi krijgt geen makkelijke klant over de vloer. FC Porto pakte in eigen land 18 op 18 en is het Portugees team in vorm op dit moment. In de UEFA Champions League won het de laatste 4 wedstrijden en is de uitnederlaag op de openingsspeeldag bij Atlético Madrid meteen ook de laatste uitnederlaag die het leed sinds september 2022. Onze voorspelling Inter Milaan-FC Porto: FC Porto Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.