Loading...

Voorspelling Inter Milan - AC Milan

16 mei 15:00

Voetbal - Champions League

Inter Milan Inter Milan
-
AC Milan AC Milan

Onze wedtip

Inter Milan winnaar

Unibet 2.05 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Inter Milan - AC Milan

Milaan staat onder hoogspanning voor de return van de halve finale in de UEFA Champions League. Inter Milaan lijkt in een zetel te zitten na de 0-2 overwinning uit de heenwedstrijd, maar in een stadsderby met dergelijke intensiviteit kan natuurlijk alles gebeuren. Inter Milaan schakelde onderweg naar de halve finale twee Portugese opponenten uit met Benfica in de kwartfinale (0-2 uit en 3-3 thuis) en FC Porto in de 1/8e finale (1-0 thuis en 0-0 uit). In de eigen serie A is Inter Milaan dé ploeg in vorm met 15 op 15. Afgelopen weekend won het van Sassuolo (4-2) en staat het inmiddels 5 punten voor op nummer 5 AC Milan waardoor een ticket voor de UEFA Champions League hun niet meer zou mogen mislopen met nog 3 speeldagen te gaan.

AC Milan likt nog steeds zijn wonden na de nederlaag tegen Inter vorige week en zal met het mes tussen de tanden spelen. Het weet nochtans hoe het een reeksgenoot moet uitschakelen op het kampioenenbal en niet de minste. In de kwartfinale ging kersvers Italiaans kampioen Napoli voor de bijl (1-0 thuis en 1-1 uit). In de 1/8e finale toonden de troepen van Pioli zich te sterk voor Tottenham (1-0 thuis en 0-0 uit). In de eigen serie A verwerkt het een nieuwe teleurstelling na de nederlaag afgelopen weekend bij laagvlieger Spezia (2-0) waardoor het bijzonder moeilijk wordt om nog een ticket voor de UEFA Champions League van volgend seizoen te bemachtigen.

De highlights: Inter Milan - AC Milan

  • AC Milan 0 op 6
  • AC Milan 2 op 12 op verplaatsing
  • Inter Milaan 18 op 18

Onze voorspelling: Inter Milan - AC Milan

Simone Inzaghi is zijn Inter Milaan (zo mogen we het toch stilaan gaan noemen) aan het laten pieken op het juiste moment. Het staat met 1 been in de finale van de UEFA Champions League en hoeft zich in de competitie niet te veel zorgen maken met een buffer van 5 punten op de 5e in de stand. Het boekt 18 op 18 en is daarmee in Europa een van de sterkst presterende ploegen van het moment. Onze voorspelling Inter Milaan-AC Milan: Inter Milaan wint.
1
Unibet
2.38
Inter Milan wint: €50 X 2.38 = 119€
Bonus €50
N
Unibet
3.35
Gelijk €50 X 3.35 = 167.5€
Bonus €50
2
Unibet
3.15
AC Milan wint: €50 X 3.15 = 157.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.